Prima pagină » Cancan » Ginerele lui Mircea Geoană vrea cetățenia română. Ana-Maria și Garrett sunt împreună de șase an

Ginerele lui Mircea Geoană vrea cetățenia română. Ana-Maria și Garrett sunt împreună de șase an

01 dec. 2023, 08:02,
în Cancan

Garrett Cayton, ginerele lui Mircea Geoană, vrea să obțină cetățenia română și deja învață limba natală a soției sale. Secretarul general adjunct al NATO susține că l-a plăcut din prima pe actualul soț al fiicei sale. Totodată, Mircea Geoană a mai susținut că Garrett este interesat de fotbal și abia așteaptă să-l ducă pe stadion, la meciuri.

Ana, fiica Mihaelei și a lui Mircea Geoană, a îmbrăcat rochia de mireasă în luna august, în Veneția. Mirii și invitații au petrecut atunci trei zile și trei nopți, iar părinții mirelui s-au ocupat de toate costurile și ar fi scos din buzunar circa două milioane de dolari. În schimb, petrecerea de logodnă, care avusese loc la Palatul Mogoșoaia, cu un an în urmă, a fost suportată de părinții miresei.

Ginerele lui Mircea Geoană vrea cetățenia română

Ana-Maria și Garrett trăiesc în SUA, acolo unde s-au și cunoscut, însă tatăl ei speră ca viața să-i aducă mai aproape de casă, în Europa. Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Mircea Geoană a făcut câteva mărturisiri, inclusiv că fiica lui a mai avut un iubit cu care el nu a fost deloc de acord. În schimb, în ceea ce-l privește pe Garrett, acesta a ajuns rapid la inima sa.

„Ana a mai avut un prieten în facultate, care mie nu mi-a plăcut deloc. Mi se părea că era un pic prea interesat băiatul, fals. Când a venit cu actualul soț, cu Garrett Cayton, mi-a plăcut imediat de el. E un băiat foarte bun, o iubește ca pe ochii din cap. Și până la urmă știți care e treaba, dacă o iubește și știi că o să aibă grijă de ea, e tot ce contează, chiar dacă e la distanță”, a povestit Mircea Geoană.

De asemenea, numărul doi din NATO a mai precizat că soțul fiicei sale își dorește să obțină cetățenia română și chiar se pregăptește intens pentru asta.

„El învață românește, acum aplică pentru cetățenie. Știe toți regizorii de filme românești, și nu ca să îmi facă mie plăcere. Îi place fotbalul, abia aștept să îl aduc pe stadion”, a mai spus Geoană despre ginerele său.

Cine este Garett Cayton, soțul Anei Geoană

Ana-Maria și Garrett sunt împreună de șase ani, iar în prezent locuiesc în Los Angeles. Cei doi s-au cunoscut pe când studiau la Universitatea din Pennsylvania, acolo unde Ana a urmat cursuri de comunicare și inginerie.

„Ne-am cunoscut în primul an de facultate și timp de trei ani am fost amici. La un moment dat, ne-am dus la un spectacol de magie. Când s-a terminat spectacolul, m-a invitat pe scenă și a făcut un truc de magie pentru mine. În momentul acela eu m-am îndrăgostit de el, iar când am ajuns înapoi la facultate i-am propus să ieșim la masă într-o seară, doar noi doi. Am petrecut toată seara împreună și de atunci am fost nedespărțiți”, povestea Ana Geoană, în urmă cu ceva timp.

Garrett Cayton provine dintr-o familie cunoscută în Statele Unite pentru activitatea sa filantropică și pentru donațiile pe care le-a făcut spitalelor. Acesta este nepotul unui milionar american de origine poloneză, supraviețuitor al Holocaustului, care și-a făcut averea din imobiliare. La rândul lui, și tatăl lui Garrett are o afacere de succes în domeniul tehnologiei audio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024