Prima pagină » Cancan » Gina Pistol – tot ce nu ştiai despre vedeta TV: studii, înălţime, copil, carieră, iubiţi celebri
Gina Pistol - tot ce nu ştiai despre vedeta TV: studii, înălţime, copil, carieră, iubiţi celebri

Gina Pistol – tot ce nu ştiai despre vedeta TV: studii, înălţime, copil, carieră, iubiţi celebri

26 mart. 2021, 17:06,
Echipa BZI.ro, în Cancan

Gina Pistol (40 de ani) este una din cele mai frumoase femei din România şi, pe lângă asta, este foarte norocoasă, având în vedere că are o carieră de succes și o familie frumoasă. Proaspăta mămică este iubita lui Smiley, pe numele său real, Andrei Tiberiu Maria. Cine este Gina Pistol, de unde a început cariera de prezentator şi ce iubiţi celebri a avut, te invităm să descoperi citind rândurile care urmează.

Gina Pistol este un fotomodel și vedetă de televiziune, gazda  emisiunii culinare Chefi la cuțite, dar şi prezentatoarea Asia Express. Iubita lui Smiley este cunoscută și pentru cele două pictoriale nud din revista Playboy, din 2000 şi 2006, dar şi datorită participării la emisiuni celebre, cum ar fi Ferma Vedetelor, Dansez pentru tine şi Sunt celebru, scoate-mă de aici.

Numele de familie i-a adus câteva mici probleme din cauza poreclelor pe care le-a primit de-a lungul timpului de la colegi: Gina Mitraliera, Gina Tun, Gina Pușcă și Gina Kalasnikov. Cu toate astea, Gina Pistol nu s-a lăsat afectată și a făcut pași mărunți pentru îndeplinirea visului ei, acela de a fi fotomodel. Și cum acest lucru era greu de realizat în localitatea natală, la 19 ani s-a mutat în București.

Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1980 în Roşiorii de Vede

În vârstă de 40 ani, Gina Pistol, are o înălțime de 1,66 metri și s-a născut în Roşiorii de Vede, micul orăşel din judeţul Teleorman, acolo unde a absolvit Școala de Arte și Meserii şi avut primul ei job, acela de vânzătoare. Din cauza situaţiei financiare a familiei, a fost nevoită să se angajeze pentru a se putea întreține. Aceasta a lucrat la un centru de copiere și, ulterior, vânzătoare la un chioșc, iar primul ei job în Capitală a fost tot de vânzătoare, de data aceasta într-un magazin al unui brand cunoscut de haine. Ambițioasă din fire, Gina Pistol a avut grijă de aspectul fizic și a reușit să dea lovitura, câștigând un casting și pozând goală în revista Playboy. 

Operațiile estetice ale Ginei Pistol: 4 rinoplastii, mărire de buze și blefaroplastie

Deși a fost înzestrată cu frumusețe de mama natură, Gina Pistol a considerat că trebuie să intre în cabinetul medicului estetician, acolo unde a suferit, pană acum, patru rinoplastii, pentru a ajunge să aibă nasul pe care și-l dorea, o augmentare de buze, care i-a creat probleme, iar în 2016 o blefaroplastie, operație care corectează surplusul de piele de la nivelul pleoapelor.

Frumoasa blondă a ținut să justifice corecția pe care și-a făcut-o la pleoape, spunând că a dorit să evite o problemă ereditară.

„Eu semăn cu mama. Ea are 50 de ani și are pleoapa lăsată, colțul ochilor e complet acoperit la ea și am decis să mă operez. Am ochii mai mari, par mai odihnită, medicul a operat puțin din pleoape. Am zis că, decât sa fac operația la 50 de ani, când sunt cu nepoții, mai bine o fac acum. Toată lumea mi-a zis că par mai fresh și odihnită, mă bucur”, spunea Gina Pistol în urmă cu 5 ani.

Are un copil cu Smiley, o fetiţă pe nume Josephine

Anul 2017 anunţa începutul uneia dintre cele mai cele mai sudate cupluri de vedete din România: Smiley și Gina Pistol. El, producător muzical şi coprezentator al uneia dintre cele mai cunoscute emisiuni de talente; ea, cunoscută pentru pictorialele în revistele pentru adulţi şi pentru relaţiile pe care le-a avut, au reuşit să treacă peste gura lumii şi au întemeiat o familie.
Marţi, pe 9 martie 2021, s-a născut fiica lor, Josephine, o frumuseţe de fată, iar vestea a fost dată de Smiley pe unul dintre profilele de social media.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: “Am devenit părinţi!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa noastră este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă:) Găsiţi mai jos imagini cu noi şi emoţiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt aşa cum le-am trăit şi cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulţumim pentru felul în care ne-aţi fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris Smiley.

Acesta a fost completat de Gina Pistol:

„Aşa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetiţa noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulţumim pentru toate gândurile şi urările. Revenim cât de curând cu veşti, imediat ce vom fi în stare?”, a scris Gina pe pagina ei. Ea a publicat, de altfel, și prima imagine cu bebelușul:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Prezentatoarea TV provine dintr-o familie modestă

Pe când avea doar 6 ani, iar fratele ei 1 an, părinţii Ginei Pistol s-au despărţit, iar copiii au rămas în grija mamei. Tatăl Ginei a rupt legătura cu fosta soţie şi cei doi copii şi s-a recăsătorit, intemeindu-si o nouă familie. Din cauza faptului că au fost crescuţi doar de mamă, Gina Pistol a fost nevoită să preia o parte din responsabilităţile acesteia, având grijă de casă şi de fratele mai mic, Paul. Efectele divorţului şi-au spus cuvântul şi mai târziu, când Gina Pistol a hotărât să se angajeze pentru a putea ajuta la întreţinerea familiei, vedeta alegând munca, în detrimentul liceului.

Gina Pistol alaturi de Paul fratele ei mai mic in masina

Prezentatoarea Chefi la cuțite a avut grijă de Paul, fratele mai mic, încă de la o vârstă foarte fragedă

Cariera Ginei Pistol, de la „Nu suntem blonde”, la emisiunea „Chefi la cuțite”

În anul 2005, odată cu apariţia în emisiunea Nu suntem blonde, începe cariera în televiziune a Ginei Pistol. Ulterior, a apărut în serialul La Bloc, unde iubita lui Smiley a fost remarcată de regizorul Ioan Cărmăzan, care i-a oferit un rol în filmul Margo, iubire de cartier.

În 2008 a participat la al 6-lea sezon al emisiunii Dansez pentru Tine, unde, alături de Vladimir Palamarciuc s-a clasat pe locul 4. În 2013 participă la ediţia pentru celebrităţi a emisiunii MasterChef şi este invitată la Ferma Vedetelor, de unde este eliminată cu doar două săptămâni înaintea finalei.

Succesul în televiziune începe în 2016, odată cu primul sezon Chefi la Cuţite, unde primeşte rolul de gazdă a emisiuni, iar din 2018, prezintă Asia Express. Până în decembrie 2020, Gina Pistol a prezentat 8 sezoane de Chefi la cuţite şi 3 sezoane de Asia Express. BZI vă prezenta în urmă cu ceva vreme faptul că Ginei Pistol i se potrivește mănușă rolul de prezentatoare la Chefi la cuțite. Și asta pentru că vedeta este chiar iscusită în bucătărie. Aceasta spune că a deprins tainele artei culinare în copilărie, când trebuia să gătească pentru fratele ei mai mic. 

Gina Pistol i-a avut ca iubiți pe Alin Cocoș, Ciprian Marica și Codin Maticiuc

Frumuseţea şi formele voluptoase au făcut-o să fie dorită de bărbaţi celebri din România. Primul iubit celebru al Ginei Pistol a fost nimeni altul decât Codin Maticiuc. Cei doi s-au cuplat în 2005 şi au fost împreună timp de 9 luni. A urmat o relaţie plină de năbădăi cu afaceristul libanez Nicola. Timp de 7 ani, între 2006 şi 2013, relația lor a fost una presărată cu despărţiri și împăcări, deoarece acesta avea probleme mari cu legea. În perioadele de despărţire dintre cei doi, Gina Pistol a fost iubita lui Bogdan Ivanov (2008), Ciprian Marica (2009) şi Mihai Răduț (2012), alături de care s-a mutat în Târgu Jiu. Un an mai târziu vedea a fost văzută în braţele lui Alin Cocos, cu care a fost până în 2017.

La sfârşitul aceluiaşi an începeau să apară primele zvonuri cu privire la relaţia dintre Gina Pistol şi Smiley, confirmate de cei doi în 2018. De atunci, cei doi, se afişează rar la evenimente, însă postează fotografii şi filmuleţe pe conturile de social media, spre deliciul fanilor.

Smiley ii canta la chitara iubitei sale Gina Pistol

La finalul lunii septembrie 2020, Smiley și Gina au făcut public faptul că blondina este însărcinată, prin intermediul unui videoclip emoționant

Curiozităţi despre Gina Pistol

  • Gina Pistol nu a terminat liceul. Vedeta a absolvit Școala de Arte și Meserii din Roşiorii de Vede.
  • În 2010, a fost desemnată „Cea mai sexy blondă din showbiz”, de către ProTV Magazin.
  • Dacă ar fi posibil, i-ar plăcea să se reîncarneze în Maria Tănase.
  • Îi place foarte mult să gătească şi pune în practică ce vede la concurenţii emisiunii culinare pe care o prezintă.
  • Gina Pistol are 1,66m înălțime.
  • Numele real al iubitel lui Smiley este Georgeta Pistol.

Viața Ginei Pistol s-a schimbat radical după ce a născut-o pe Josephine. Astfel, dorința ei de a avea o familie s-a îndeplinit. Are o fetiță foarte frumoasă și un partener care nu ratează niciun moment în care își poate exprima sentimentele față de ea. De aceea, Smiley a lansat cea mai nouă melodie, Până la tine, în care vorbește despre iubirea pe care i-o poartă mamei fetiței sale.

„Noul meu cântec este despre cea mai pură formă de iubire. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune pe care mi le transmiteți! Au ajuns”, a scris Smiley pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *