Prima pagină » National » Gina Pistol și Smiley și-au scos fanii din sărite. „Chiar mi se pare foarte aiurea”

Gina Pistol și Smiley și-au scos fanii din sărite. „Chiar mi se pare foarte aiurea”

08 feb. 2024, 12:20,
BZI.ro, în National

Gina Pistol și Smiley au stârnit reacții intense din partea fanilor lor după ce au făcut un gest pe care unii l-au considerat controversat. Este clar că Smiley și Gina Pistol sunt unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din industria showbiz-ului autohton.

Ambii se bucură de fericire și împlinire pe toate planurile, deoarece au reușit să-și construiască cariere de succes și să-și întemeieze o familie minunată. Artistul și partenera sa de viață sunt mândrii părinți ai unei fetițe, pe care încearcă să o crească și să o educe într-un mod adecvat.

Pe lângă asta, Smiley și Gina Pistol sunt extrem de activi și pe platformele online, unde își țin mereu fanii la curent cu tot ce se întâmplă. Cu toate acestea, ultima postare a lor a generat multe controverse, iar utilizatorii de internet le-au atras imediat atenția.

De la ce a pornit totul

Smiley și Gina Pistol nu neglijează niciodată fanii lor de pe platformele de socializare. Cei doi găsesc mereu timp să interacționeze cu urmăritorii lor și sunt extreme de activi în mediul online.

În plus, artistul și prezentatoarea TV se distrează uneori creând clipuri care sunt populare pe platformele de socializare. Chiar dacă oamenii se amuză în mod excesiv la aceste imagini, există și persoane care se îi critică și nu trec cu vederea nimic.

La fel s-a întâmplat și recent, după ce Smiley și Gina Pistol au împărtășit un videoclip în care au încercat să sublinieze că fiecare plimbare implică cheltuieli semnificative pentru mese în restaurant sau cumpărături.

„Scumpe foc plimbările astea”, a scris Smiley pe contul său de Instagram, în dreptul imaginilor în care apare alături de soția sa.

Gina Pistol și Smiley și-au sos fanii din sărite

În timp ce mulți au înțeles că este doar o glumă și că în realitate lucruri sunt diferite, au fost și reacții negative în secțiunea de comentarii. Totul avea legătură cu banii, având în vedere că mulți oameni se luptă să supraviețuiască în aceste zile.

„Mda…nu înțeleg cum unii cu un statut ca al vostru se gândesc să facă video-uri de genul asta…Adică nu doar că aveți totuși niște venituri deloc modeste, hai sa fim serioși, dar mai și puneți accent pe chestii tip „ce probleme avem noi”.

În condițiile în care tot mai mulți de abia își mai plătesc facturile și sunt nevoiți să taie din bugetul pentru alimentație.

Dar da, hai să facem video despre ce griji avem noi că nu mai putem da 1500 de lei la coafor…Chiar mi se pare foarte aiurea videoclipul ținând cont de situația actuală. Dar na.” , a fost mesajul tranșant al unui internaut.

Gina Pistol și Smiley și-au sos fanii din sărite cu ultima postare din mediul online, însă au fost și foarte mulți care le-au apreciat postarea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *