Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gina Pistol și Smiley și-au sărbătorit fiica! Micuța Josephine a împlinit 3 ani

Gina Pistol și Smiley și-au sărbătorit fiica! Micuța Josephine a împlinit 3 ani

11 mart. 2024, 23:00,
în Cancan ultimă oră

Gina Pistol și Smiley radiază de fericire de când au devenit părinți și sunt topiți la propriu după micuță lor fetiță. Cei doi și-au sărbătorit, de curând, fiica. Micuța Josephine a împlinit 3 ani.

Fără doar și poate, Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Ei bine, cei doi au avut parte de unul dintre cele mai importante eveniment din viața lor, în această vară, atunci când și-au spus marele „DA!” în fața lui Dumnezeu și apoi a urmat o petrecere ca în basme.

Mai mult, amintim că cei doi radiază de fericire de când au devenit părinți, în urmă cu aproximativ doi ani, atunci când Gina Pistol a adus-o pe lume pe micuța Josephine.

Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley a împlinit 3 ani

Gina Pistol și Smiley au parte de o relație extrem de frumoasă. Cei doi se bucură din plin de fiecare dată de timpul petrecut în compania micuței lor, Josephine, iar asta se vede din imaginile pe care cei doi le postează destul de des.

Atât Gina Pistol, cât și Smiley, sunt destul de activi pe rețelele sociale, acolo unde postează des conținut cu activitățile pe care le desfășoară cu cea mică și chiar cu evenimentele de care cei doi au parte.

Așa a făcut și de această dată, moment în care Gina Pistol a împărtășit cu fanii ei o imagine cu cele mai importante persoane din viața ei, Smiley și fiica lor.

Pentru că, de curând, a fost ziua micuței lor, aceștia s-au arătat copleșiți de trecerea timpului și de cât de mare a crescut micuța Josephine, care a împlinit frumoasă vârstă de trei anișori.

„Fiica a făcut 3 ani… se îndreaptă spre 14!”, a fost mesajul scris de Gina Pistol, cu puțin timp în urmă, pe Instagram.

Gina Pistol s-a confrutat cu depresia după naștere

De curând, Gina Pistol a vorbit, în cadrul unui interviu acordat pentru Xtra Night Show, despre perioada de după naștere. Fosta prezentatoare TV a recunoscut că s-a confruntat și ea cu depresia după nașterea micuței Josephine.

„Da! Și eu m-am confruntat, dar cred că toate femeile au asta, e absolut normal, e absolut normal să nu te conectezi cu copilul tău din prima, e absolut normal să-ți vină să fugi în lume când ți-e greu, că e și greu, dar femeile trebuie să înțeleagă că toate trecem prin asta. Eu nu am pozat niciodată doar partea frumoasă, nu am pozat niciodată că a fi mamă e foaret ușor”, a mărturisit Gina Pistol, la Xtra Night Show.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`