Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gina Pistol și Smiley, momente romantice în vacanță. Au plecat în Bali pentru prima dată în urmă cu câteva zile/FOTO

Gina Pistol și Smiley, momente romantice în vacanță. Au plecat în Bali pentru prima dată în urmă cu câteva zile/FOTO

07 apr. 2024, 10:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Te uiți la ei și vezi cuplul perfect! Așa au reacționat fanii Ginei Pistol și ai lui Smiley atunci când au văzut cât de îndrăgostiți sunt cei doi. Au reușit să îmbine utilul cu plăcutul în vacanța din Bali, destinație pe care au vizitat-o pentru prima dată.

Gina Pistol și Smiley și-au făcut bagajele în urmă cu mai bine de o săptămână și au plecat în Bali, destinație pe care au vizitat-o pentru prima dată. Cei doi sunt încântați de loc, pe care vor să îl mai viziteze. Pe lângă faptul că Smiley este acolo cu muzica, se pare că nu uită de momentele petrecute alături de Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley, momente romantice în vacanță

După câteva zile în care Smiley a fost mai mult ocupat să facă muzică, în timp ce Gina Pistol se bucura de vacanță și descopere locuri noi de care este fascinată, artistul a alocat câteva ore bune și soției lui. Cei doi au mers pe plajă, au savurat un cocktail și au dansat. O persoană apropiată a celor doi a imortalizat momentul, iar imaginile sunt dovada clară că, Smiley și Gina Pistol au o căsnicie la care alții doar visează.

Cei doi sunt convinși că vor mai reveni în Bali

În urmă cu câteva zile, Gina Pistol povestea pe Instagram că și-a dorit vacanța din Bali și numai bine a apărut ocazia, asta pentru că și Smiley avea trebuia să se ocupe de muzică acolo. Prezentatoarea TV mai povestea că deși ea și Smiley au ajuns de câteva zile, tot nu avut timp să vadă toate locurile extrem de cunoscute de pe insulă, de aceea își doresc să revină.

„Andrei este la camp de muzică, eu tai iarbă la câini pe aici și ce pot să zic? Mă declar fan Bali. Este prima dată când vin în Bali, sper să mai vin, pentru că este absolut superb. Nu pot să îi găsesc minusuri acestui loc: de la oameni care sunt foarte drăguți, mâncarea foarte bună, natura îmi place foarte mult, mă simt în siguranță. Mă plimb de vreo șase zile pe străzi și mă simt super safe”, povestea Gina Pistol, pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *