Prima pagină » Cultural » Gina Pistol și Smiley, la un pas de despărțire. „Trebuie să ai multă răbdare cu Andrei”

Gina Pistol și Smiley, la un pas de despărțire. „Trebuie să ai multă răbdare cu Andrei”

24 iul. 2023, 09:56,
BZI.ro, în Cultural

Gina Pistol și Smiley, la un pas de despărțire. Cei doi formează un cuplu de șapte ani, iar vara aceasta s-au căsătorit atât civil, cât și religios. Au împreună și o fetiță minunată, Josephine, după care sunt topiți.

Fosta prezentatoare a mărturisit că lucrurile între ei nu au fost dintotdeauna roz și a dezvăluit ce sacrificii au făcut pentru a rămâne alături unui celuilalt.

Gina Pistol și Smiley, la un pas de despărțire

Gina Pistol și Smiley, la un pas de despărțire. Blondina mărturisește că a simțit de prima dată când l-a văzut pe soțul ei faptul că poate fi vorba despre ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie. Totuși, viața de artist vine la pachet cu multe sacrificii, fosta prezentatoare fiind nevoită să accepte toate aceste deplasări și nopți nedormite.

„Eu pur și simplu am simțit. Pur și simplu am simțit că el o să fie. Relația noastră nu a fost o relație… adică a fost construită treptat, fără nicio grabă, cu toate că eu trebuia mereu să știu care este următorul pas ca să îmi ofere mie un confort emoțional, să zic așa. În relația cu Andrei a trebuit să lucrez și eu la asta, cum și el a trebuit să lucreze la anumite părți ale lui. Am învățat ce este răbdarea în relația asta, la început.”, a declarat Gina Pistol, potrivit Cancan.ro.

Gina Pistol a trecut prin clipe grele de-a lungul timpului

Faptul că Smiley era mai mereu pe drumuri a fost destul de greu pentru Gina Pistol, care își dorea să fie mereu lângă ea. Mai mult, mărturisește că de multe ori a vrut să pună capăt relației din acest motiv. Cu toate acestea, vedeta a învățat să aibă răbdare, iar visul de a avea o familie frumoasă a devenit realitate.

„Au fost momente la început când îmi venea să mă duc mâncând pământul, tocmai pentru că trebuie să ai multă răbdare cu Andrei. Lipsea mult de acasă și trebuia să înțeleg și partea asta a lui, dar ceva în mine îmi spunea doar învață să ai răbdare. Iar acum când mă uit la fiica mea, când o iau în brațe și mă uit în ochii ei înțeleg de ce a trebuit să am răbdare. Eu sunt mai vulcanică așa… să nu zic nebună”, a mai declarat soția lui Smiley.

Ce tradiție a omis Gina Pistol la nunta ei

Smiley a spus că singura tradiție pe care și-a dorit-o Gina Pistol a fost să arunce buchetul, dar că a uitat. Artistul a mărturisit că dorea să cânte și el la nunta lui, dar că nu a mai apucat și că planul nu a mers chiar așa cum și-a propus.

„Băi, am uitat… Deci, acum, i-am zis Ginei ‘Buchetul l-ai aruncat?’. Nici buchetul nu l-a aruncat. Să vă spun o treabă care mi s-a părut mie haioasă, astăzi. Am realizat că eu la nunta mea n-am cântat. Nu, n-am cântat la nunta mea, dar a cântat nevastă-mea. N-am apucat, am vrut și n-am mai apucat. Efectiv, n-am mai apucat, am vrut să cânt, mi-am pus căștile și nu am mai apucat, pentru că erau atât de mulți oameni care cântau, am mai primit și o surpriză, adică a fost haos, toată lumea a cântat și au fost atâția oameni care au cântat așa de frumos, trupa The Kolors, nici ei nu au apucat să cânte cât au avut de cântat. Damian Drăghici, la fel, mi-a făcut surpriză, a făcut și el un moment cu toată lumea. La un moment dat, unul dintre partenerii noștri mi-a făcut surpriză, l-a chemat pe Luis Gabriel care ne-a cântat, s-au cântat piesele mele în stilul lor. Deci, a fost ceva superb, după care a venit trupa Azur. Păi cred că a cântat mai multe. A cântat și cu Damian, a cântat și cu Azur”, a declarat artistul pentru știrileprotv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *