Prima pagină » Cultural » Gina Pistol și Smiley, fotografii emoționante cu fetița lor. Artistul radiază de fericire de când este tată

Gina Pistol și Smiley, fotografii emoționante cu fetița lor. Artistul radiază de fericire de când este tată

04 aug. 2023, 09:34, 1 ,
BZI.ro, în Cultural

Gina Pistol și Smiley au postat recent câteva fotografii emoționante cu fetița lor. Micuța Josephine iubește muzica și își surprinde părinții cu gesturile sale și încercările de a dansa. Gina Pistol și soțul ei se declară împliniți și reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Artistul radiază de fericire de când este tată.

Gina Pistol și Smiley, fotografii emoționante cu fetița lor

Gina Pistol și Smiley se bucură din plin de viața de familie. Cei doi petrec mult timp cu fetița lor, Josephine, care pe zi ce trece își surprinde părinții. Gina Pistol și partenerul ei postează des fotografii din vacanțe cu fata lor, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Recent, Smiley a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, oferind câteva detalii inedite din viața privată.

„Sunt mult mai bogat acum, nu știu dacă mai matur, dar e clar că trăiesc cu totul altfel, simt cu totul altfel, parcă totul are un sens. Totul are o însemnătate mai mare, totul este mai intens. Am o bucurie mult mai mare și parcă nimic nu e mai important decât sănătatea familiei mele și timpul petrecut cu familia mea. Ca orice copil, e foarte atașată de mamă, după care de mine. Eu am impresia că a zis tata prima dată, dar nu știu sigur, aici s-ar putea să mă înșel.

Gina e o femeie în toată regula, iubitoare, curajoasă, empatică, este o mamă senzațională și o parteneră așa cum îmi trebuie mie. Uneori, în drum spre casă, mă opresc să iau flori fetelor mele. Gina, îți mulțumesc că ai apărut în viața mea și că m-ai învățat să-mi creez o familie, că mă iubești, că m-ai făcut tată, îți mulțumesc că ai ales să fii soția mea. Îți mulțumesc că mă iubești atunci când eu mă iubesc mai puțin și îți mulțumesc că ești acasă pentru mine.”, a declarat Smiley.

Micuța Josephine este fascinată de muzică

Fetița lui Smiley și a Ginei Pistol este obișnuită cu muzica de când s-a născut. Smiley a dezvăluit că micuța Josephine are parte de un program special pe nume Nuryl, ideal pentru dezvoltarea creierului bebelușilor.

„Este dezvoltat de un muzician. Tipul ăsta a făcut programul pe copilul lui. În timpul ăsta, între 6 luni și 3 ani, i-a pus high information music, ce ajută la dezvoltarea creierului copilului.

Adică i-a pus jazz, muzică clasică, experimentală. Am ascultat și eu, este extrem de obositor pentru noi. Sunt numai instrumente muzicale, sunete naturale,  dar muzica jazz sau simfonică are multă informație muzicală și dificilă. Sunt chestii ciudate. Pentru copil – care nu știe cu ce că compare – e normal, el absoarbe informația asta și îl va ajuta să dezvolte altfel creierul și sinapsele.”, a precizat cântărețul.

Gina Pistol și Smiley se bucură din plin de rolul de părinți și se dedică în totalitate fetiței lor, Josephine. Artistul se declară un bărbat împlinit și reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Cântărețul a postat recent câteva fotografii cu micuța Josephine, iar mesajele de admirație ale internauților nu au întârziat să apară.

Comentarii
  • Io-te si pe asta prin N ziare si reviste…nu ati da un exemplu de la femei serioase dati pe astea care sau tavalit in stanga si-n dreapta. Cine e asta? ce studii aprofundate are? asta e exemplu pentru tineret? lasati-o balta. Nu mai aveti ce sa publicati. Va discreditati singuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *