Prima pagină » Radio » Actualitate » Gina Pistol și-a uimit fanii cu noua transformare. Cum arată acum soția lui Smiley

Gina Pistol și-a uimit fanii cu noua transformare. Cum arată acum soția lui Smiley

09 oct. 2023, 12:30,
BZI.ro, în Radio

Fosta vedetă de la Antena 1 Gina Pistol și-a uimit fanii cu noua sa transformare, optând pentru o schimbare de look. Soția lui Smiley este foarte mulțumită de rezultatul obținut cu ajutorul hair-stylistului ei. În prezent, Gina Pistol se ocupă exclusiv de familie, ea renunțând la toate proiectele TV în care era implicată.

După un an plin în care a renunțat la televiziune, s-a măritat, a fost într-o lună de miere de vis prin Franța și și-a însoțit soțul la festivaluri, Gina Pistol a simțit că are nevoie de o mică schimbare de look. Astfel că, a dat fuga la salon, unde s-a ales cu o tunsoare nou-nouță.

Gina Pistol și-a uimit fanii cu noua transformare

Zilele trecute, Gina Pistol a trecut printr-o schimbare de look inedită. Fosta vedetă de la Antena 1 a simțit nevoia unei transformări, iar rezultatul este într-adevăr spectaculos. Vedeta și-a ținut la curent fanii cu pașii prin care a trecut până a ajuns la noul look, iar aceștia au fost impresionați.

Într-o serie de Instastories, Gina Pistol a documentat pas cu pas transformarea ei. Vedeta a preferat să se tundă scurt, iar la final le-a arătat tuturor rezultatul, împreună cu Florin Noje, hair stylist-ul care s-a ocupat de look-ul ei.

Oricum, Gina pistol spunea de ceva timp că se gândește să își schimbe înfățișarea și să se tundă, însă până acum ea nu se încumetase să facă acest pas. Dar zilele trecute, ea și-a luat inima-n dinți și soțul de braț și au mers împreună la salonul de înfrumusețare.

Astfel, vedeta TV a renunțat la părul lung pentru o tunsoare stil bob, care i se potrivește de minune. Chiar și stilistul care a tuns-o și aranjat-o a reacționat când a văzut rezultatul final: „Wow!”.

De ce s-a retras Gina Pistol din televiziune

După o colaborare de 7 ani cu postul TV Antena 1, timp în care a fost prezentatoarea emisiunilor de succes „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, Gina Pistol a anunțat în urmă cu câteva luni că a sosit momentul unei pauze în activitatea profesională. La acea vreme ea a spus că dorește să se dedice mai mult timp familiei, în special creșterii fiicei sale, Josephine.

Gina Pistol a explicat care este motivul pentru care a hotărât să se retragă din televiziune. Vedeta resimțea oboseala, așa că această pauză a venit la momentul potrivit. Deși nu mai apare pe micile ecrane, ea are numeroase contracte de imagine cu diverse produse și servicii.

„Acum chiar am simțit nevoia de o pauză. Nu mai făceam față. Corpul îmi arăta că nu mai poate. Momentan, pur și simplu mă bucur de această pauză. Cu copil mic însă, nici nu simți că te odihnești. Doi ani nu dormea noaptea. Suficient încât să mă dea peste cap. Oricum, nici acasă nu stau. N-am momente în care să mă odihnesc”, a spus Gina Pistol.

Într-un interviu acordat recent, Gina Pistol a spus că nu se simte pregătită să revină în lumea televiziunii, însă are speranța că în viitor se va mobiliza și va reveni în atenția publicului pe micile ecrane. Vedeta recunoaște că îi este dor de această lume, dar se află într-o perioadă în care simte că are nevoie de mai mult timp pentru ea însăși decât televiziunea are nevoie de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *