Prima pagină » Actualitate » Gina Pistol se bucură că Smiley a rămas fără permis! „Nu îmi ia mult pentru fiecare transport!”
Gina Pistol se bucură că Smiley a rămas fără permis! „Nu îmi ia mult pentru fiecare transport!”

Gina Pistol se bucură că Smiley a rămas fără permis! „Nu îmi ia mult pentru fiecare transport!”

10 nov. 2023, 08:40,
în Actualitate

Gina Pistol se bucură că Smiley a rămas fără permis. Cântărețul a vrut să se „plângă” pentru că a rămas fără permis timp de 3 luni, dar soția lui a început să facă haz de necaz. Dialogul genial a stârnit multe reacții

Gina Pistol se bucură că Smiley a rămas fără permis!

Fosta prezentatoare TV și cântărețul formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri celebre de la noi din țară. Sunt împreună de mai bine de 7 ani, iar anul acesta, în data de 27 mai au decis să își unească și destinele în fața lui Dumnezeu.

Gina și Smiley au și o fetiță pe nume Josephine, iar de când a apărut pe lume, cei doi și-au luat în serios rolul de părinți. La fel ca în orice familie, și ei se confruntă cu probleme specifice căsniciei. Însă, uneori aleg să glumească pe marginea acestor subiecte.

Smiley nu s-a ferit să recunoască în fața tuturor că a rămas fără permis. Deși situația nu este una tocmai roz, acest lucru a „bucurat-o” pe Gina Pistol. Pornind de la acest subiect, între cei doi s-a iscat un dialog genial, care a stârnit foarte multe reacții în mediul online.

„A trecut mai bine de o lună de când am rămas fără carnet. Mai am încă două în care voi fi pieton. Astăzi am mers la grădiniță cu Josephine și Gina a condus. Gina e șoferul meu dimineața”, a început să spună cântărețul.

În timp ce Smiley explicația situația, Gina Pistol a dat o replică neașteptată.

„Sunt foarte fericită că nu ai permis!”, a zis vedeta, cu zâmbetul pe buze.

Artistul și-a continuat „discursul”, dar la final i-a scăpat și o glumă, făcând referire la soția lui.

„În general merg cu cine se oferă să mă ducă acolo unde trebuie să ajung cu taxiul, cu autobuzul, cu metroul și cu alte mijloace de transport. Mă bucur că soția nu îmi ia mult pentru fiecare transport. M-ai trecut pe caiet?”, a continuat Smiley.

Cu zâmbetul până la urechi, Gina a răspuns afirmativ la întrebarea soțului ei, iar dialogul savuros a continuat.

„Deci, soția nu acceptă plăți cash sau cu cardul. Mă trece pe caiet și apoi plătesc sub formă de troc. Ca să îmi mai scadă din datorie, m-am angajat ca astăzi să îi fac cafeaua”, a explicat artistul.

Cum a rămas Smiley fără permis

Smiley a rămas fără permisul de conducere, după ce a depășit viteza legală. Acesta spune că nu a văzut limitatorul de viteză, dar își asumă greșeală. Norocul lui este că soția, Gina Pistol, i-a devenit șofer personal pentru acest timp.

Smiley a fost prins de radar mergând cu o viteză mai mare cu peste 50 de km/h față de maxima legală pe DJ 222, între Agighiol și Tulcea, într-o zonă de limitare a vitezei la 50 km/h. Conform Antena 3, solistul ar fi avut 104 km/h.

„De astăzi, pentru trei luni, nu mai conduc. Stau în dreapta. Dar uite cine mă conduce. Acum două săptămâni mi s-a luat carnetul pentru viteză. Am depășit viteza în afara localității, nu am văzut că era restricție. Aia e, cine greșește, plătește, așa că trei luni merg în dreapta. Toți prietenii m-au întrebat dacă sunt bine, ce mă fac trei luni cu carnetul suspendat. Eu am fost cel mai bucuros, pentru că nu-mi prea place să conduc. Gina nu prea”, a povestit atunci Smiley pe rețelele sociale.

Acum, soția sa, Gina Pistol, se bucură că Smiley a rămas fără permis deoarece așa poate ea să-l ducă cu mașina și să-l taxeze cum vrea ea.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`