Prima pagină » Actualitate » Gina Pistol s-a supărat pe un hair-stylist celebru: „La câți bani am dat …”

Gina Pistol s-a supărat pe un hair-stylist celebru: „La câți bani am dat …”

05 feb. 2024, 11:01,
în Actualitate

Gina Pistol a trăit o experiență mai puțin plăcută în Statele Unite. Gina Pistol s-a supărat pe un hair-stylist celebru. Soția lui Smiley a mers să se tundă, dar rezultatul nu a fost deloc pe placul ei. Gina Pistol a spus dezamăgită că este nevoită ca la întoarcerea în țară printre primele opriri să fie la Grațian, un hair-stylist bucureștean.

Gina Pistol s-a supărat pe un hair-stylist celebru

Gina Pistol a dorit să își facă o schimbare de look și s-a lăsat pe mâna unui hair-stylist american, dar rezultatul a fost unul dezamăgitor. Printre primele opriri după revenirea în țară una va fi la Grațian, hair-stylistul în care vedeta are acum cea mai mare încredere.

„Sincer să fiu, nu mă dă pe spate, dar poate că este și culoarea care nu îmi place în momentul de față. Aștept să mă duc acasă ca să mă duc la Grațian să mă vopsească. Nu este rău, dar nici minunat, e ok. Bine… la câți bani am dat trebuia să plâng de fericire. Tipul care m-a tuns pe mine nu este chiar cel mai tare tip din LA, că nu sunt eu atât de bogată să mă tund la cel mai tare… Este acolo în top, cred că top 10. Ce pot să zic…“, a menționat dezamăgită soția lui Smiley.

Gina Pistol, care a fost criticată de internauți pentru că a postat imagini din viața ei de zi cu zi, este de părere că în România sunt hair-styliști mai buni decât cel la care a fost America.

„Între noi fie vorba, băi, nene, noi avem oameni super talentați acasă. Adică sunt super buni pe tuns, pe vopsit, pe coafat. Chiar avem oameni talentați. Păi mă tundea acasă de stătea pisica în coadă. Merge și asta. Ce să mai zic? Se putea mai bine. Mult mai bine!”, a menționat Gina Pistol pe Instagram.

Vacanță în America

Gina Pistol și Smiley, alături de micuța lor, Josephine, au plecat într-o vacanță inedită în Statele Unite ale Americii. Artistul le-a oferit fanilor o imagine de ansamblu într-un nou video postat pe rețelele de socializare.

Smiley și-a obișnuit fanii să posteze des videoclipuri din călătoriile sale, de cele mai multe ori fiind în vacanță cu familia. De această dată, cântărețul a documentat drumul lor spre Los Angeles, unde au parte de experiențe inedite.

Smiley și Gina au ajuns în Los Angeles, după un zbor lung, dar plăcut. După ce s-au odihnit, au pornit în explorare și au vizitat studioul în care artistul urmează să lucreze. Ulterior, el le-a prezentat internauților casa pe care au închiriat-o pentru șederea lor, fiind una absolut superbă și foarte luminoasă.

„Am plecat la Los Angeles. Zbor lung, aterizare perfectă, am mers direct la căsuța pe care am închiriat-o. Frumoasă, cochetă, fix ce ne trebuie. A urmat un somn lung și binemeritat. A doua zi am mers să vedem studioul în care vom lucra și vă spun cu mâna pe inimă că arată și sună fantastic. Noua noastră casă în L.A. După asta, Gina m-a scos la cumpărături că nu aveam de niciunele. Primele zile aici chiar au fost frumoase: soare, cald, 24 de grade, așa că am profitat din plin. Venice Beach e neschimbată, superbă, colorată, plină de viață, iar fiica a intrat imediat în spiritul locului, adică dans, voie bună și libertatea de a fi și de a te exprima liber… Hai că eu cred că va fi o serie mișto, stați pe aproape că va urma”, a povestit Smiley pe Instagram.

În America, soția lui Smiley nu a avut parte de o experiență foarte plăcută, Gina Pistol supărându-se pe un hair-stylist celebru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024