Prima pagină » Cancan » Gina Pistol revine la MasterChef din toamnă? „Sunt gata să mă întorc!”

Gina Pistol revine la MasterChef din toamnă? „Sunt gata să mă întorc!”

19 iun. 2024, 15:01,
BZI.ro, în Cancan

Recent au apărut zvonuri că prezentatoarea Gina Pistol revine la MasterChef din toamnă, alături de cei trei celebri chefi. În trecut, emisiunea Chefi la cuțite făcea audiențe enorme în această formulă. Nu în ultimul rând, și Smiley a alimentat recent toate aceste speculații, după ce a postat un clip video cu soția sa.

Gina Pistol, cunoscuta vedetă de televiziune, se pregăteşte pentru o posibilă revenire în lumina reflectoarelor, conform ultimelor zvonuri. Potrivit informaţiilor publicate de Libertatea, exista speculaţii conform cărora Gina ar putea fi gazda noului sezon al emisiunii MasterChef de la Pro TV, alături de jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu.

Gina Pistol revine la MasterChef din toamnă?

În timp ce fanii speculează pe reţelele sociale, Smiley a postat recent pe Instagram un videoclip în care o întreabă pe Gina ce găteşte, alimentând şi mai mult curiozitatea privind un posibil proiect nou pentru ea.

Internauţii îşi exprima speranţa ca Gina va preluă rolul de prezentatoare în cadrul emisiunii culinare de la Pro TV. Cu toate acestea, Gina Pistol a păstrat misterul şi a fost destul de evazivă.

„Nu ştiu exact ce va fi! Acum sunt în faza de pregătire intensă. Trebuie doar să mai fac puţină sala şi solar! Sunt gata să mă întorc”, a precizat fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite.

Evitând să dea mai multe detalii cu privire la prezentarea emisiunii MasterChef, Gina Pistol a dat de înțeles că anul 2022 a fost extrem de dificil pentru ea.

Cu ce probleme s-a confruntat Gina Pistol

Vedetă a vorbit deschis despre depresia postnatală şi epuizarea cauzată de un program intens. De asemenea, ea a menţionat presiunea de a depăşi dificultăţile din copilărie şi nevoia de a-şi acorda o pauză pentru a-şi recâştiga sănătatea mentală şi fizică. Cu toate acestea, reîntoarcerea la TV pare să fie un pas important pentru Gina, care a spus: „Sunt gata să mă întorc!”.

Astfel, fanii sunt cu ochii pe Gina Pistol, aşteptând cu nerăbdare să afle care va fi următorul pas al vedetei în cariera să televizuala. Oare va fi gazda emisiunii MasterChef sau pregăteşte alte surprize pentru publicul său fidel? Rămânem cu sufletul la gură şi aşteptam cu interes să aflăm mai multe detalii despre viitoarele proiecte ale îndrăgitei vedete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
29 iunie 2024
29 iunie 2024