Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gina Pistol n-are de gând să o expună prea curând pe Josephine. De ce nu o arată pe fiica sa

Gina Pistol n-are de gând să o expună prea curând pe Josephine. De ce nu o arată pe fiica sa

24 aug. 2024, 12:40, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Gina Pistol revine pe micul ecran, astfel că timpul petrecut alături de fiica ei este limitat. Soția lui Smiley a explicat de ce nu o va expune pe Josephine pe rețelele de socializare.

Gina Pistol revine în forță pe micile ecrane, alături de Chefi Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, într-o nouă emisiune la PRO TV, promițând un spectacol de excepție pentru telespectatori. După o pauză bine-meritată, vedeta a acceptat provocarea de a se întoarce în lumina reflectoarelor, iar fanii săi sunt mai încântați ca niciodată de această veste.

Într-un interviu recent acordat pentru CANCAN.RO, Gina Pistol a vorbit despre cum au primit fanii săi reîntoarcerea pe micile ecrane și despre modul în care își împarte acum timpul între filmări și viața de familie. Vedeta recunoaște că, odată cu reluarea activității profesionale, programul său s-a schimbat considerabil, iar găsirea unui echilibru între carieră și viața personală este o provocare constantă.

„Sezonul nou este un sezon plin cu de toate, o să îndrăgiți toți oamenii de acolo. Noi deja suntem în etapa în care concurenții încep să plece acasă și nu e cea mai plăcută etapă pentru mine. Revenirea a fost binevenită, simțeam nevoia să fac ceva. Am apucat să mă odihnesc și să mă reîntregesc așa și am considerat că sunt pregătită să mă întorc. Oamenii au fost încântați, se așteptau, cred. Am crezut că o să fie o surpriză să mă întorc alături de chefi, dar se pare că oamenii se așteptau să mă vadă alături de ei”, spune Gina Pistol.

„Nu vreau să o arăt în mediul online. Consider că nu o ajută cu nimic”

Când vine vorba de educația fiicei sale, Gina Pistol și Smiley au stabilit câteva reguli clare. Una dintre acestea este protejarea intimității micuței lor, motiv pentru care cei doi au ales să nu-i arate chipul pe rețelele de socializare.

„Nu vreau să o arăt în mediul online. Consider că nu o ajută cu nimic. Mă gândesc și la energii, dar ai văzut că noi suntem oameni mari, iar uneori ne este greu să gestionăm ce se întâmplă în mediul online. De ce să îi fac asta copilului meu, când el acum își formează personalitatea, partea emoțională? Nu vreau să o expun la niște chestii care nu o ajută”, a mărturisit prezentatoarea.

„Avem un ajutor, da. Este o fată tânără, face deja parte din familia noastră”

Așadar, Gina Pistol revine pe micile ecrane cu forțe proaspete, pregătită să cucerească din nou inimile telespectatorilor, în timp ce continuă să fie o mamă dedicată și atentă la nevoile fiicei sale.

„S-a schimbat dinamica de când am reînceput filmările. E greu, dar încercăm să stea Andrei cu ea când sunt eu la filmări și invers, pentru că și el filmează la Vocea României. Când are ocazia, mai vine pe la platou, îi trimit mesaje audio, video. Încerc să rămân conectată cu ea cât pot. Când vine ea la platou, nu stă prea mult, pentru că tot timpul mă deconectează. Nu realizează ce fac, știe doar că eu merg să filmez și că tati merge să cânte. (…) Avem un ajutor, da. Este o fată tânără, face deja parte din familia noastră”, spune Gina.

„Amândoi o răsfățăm exact cât trebuie și impunem reguli când trebuie”

Prezentatoarea de la MasterChef încearcă să îi impună și limite lui Josephine. Fiica vedetei, în vârstă de 3 ani, trebuie să crească în armonie și cu reguli sănătoase, chiar dacă părinții nu se pot abține uneori să nu o răsfețe.

„Amândoi o răsfățăm exact cât trebuie și impunem reguli când trebuie. Consider că avem o relație foarte echilibrată cu ea. E un copil adorat, iubit, doar că îi impunem și reguli. Cred că regulile sunt sănătoase. Top trei reguli ar fi: fără ecrane, fără zahăr și am învățat-o atunci când are tantrumuri să-mi spună ce simte”, explică vedeta.

Comentarii
  • George Minte Mica

    Pai George, cap de burete galben, il expune pe fiu-su non-stop.
    Daca nu, ce sens are..? De ce l-ai mai nascut, daca nu pentru a-l pune pe Facebook?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *