Prima pagină » Cancan » Gina Pistol, la vârsta marilor împliniri. Cum se simte în rolul de mamă: „Te uiți în oglindă și nu te mai recunoști”

Gina Pistol, la vârsta marilor împliniri. Cum se simte în rolul de mamă: „Te uiți în oglindă și nu te mai recunoști”

30 nov. 2021, 09:19,
BZI.ro, în Cancan

În luna martie a anului 2021, Gina Pistol a devenit mamă. Vedeta, în vârstă de 40 de ani, s-a retras o vreme din lumina reflectoarelor, pentru a se ocupa de micuța Josephine.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți! Anunțul că vedeta a rămas însărcinată, i-a uimit pe mulți, însă vestea că a născut o fetiță a bucurat sufletele tuturor. De atunci, au trecut aproape nouă luni, timp în care micuța Josephine a crescut și le-a umplut inimile de bucurie celor doi părinți. Cum se simte în rolul de mamă și prin ce transformări a trecut Gina Pistol, ne spune chiar ea, în rândurile care urmează.

gina pistol și smiley

Gina Pistol și Smiley au devenit părinții micuței Josephine.

Gina Pistol, la vârsta marilor împliniri: „Mă uit la fetița mea și văd cât de repede trece timpul”

Recent, Gina Pistol a fost invitată în platoul Observator. Aici a vorbit despre cum se simte în rolul de mămică și ce schimbări au apărut în viața ei, odată cu nașterea fetiței lui Smiley.

”Este o perioadă foarte frumoasă, o perioadă foarte grea, este cel mai frumos greu posibil, am tot spus lucrul acesta. Mă uit la fetița mea și văd cât de repede trece timpul. Și face 9 luni imediat. Întorcându-mă în platou am simțit că nu am lipsit decât o săptămână, colegii mei sunt la fel. Cu toate astea, fetița mea crește și totul e in regulă, e în etapa de bușilea. Îmi citește gândurile și când ma gândesc să nu se ducă undeva, ea fix acolo se duce”, a declarat Gina Pistol.

Chiar dacă acum este o mamă fericită și împlinită, lucrurile au fost diferite în primele săptămâni după ce a născut. Gina a declarat că furtuna hormonală prin care a trecut, a lăsat-o „un pic răvășită”.

„Eu credeam că-s pregătită. Dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită. Te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. Cumva nu ești pregătită ca mamă. Și conexiunea aia despre care citești… Citisem despre cum toate femeile s-au conectat copilul și la mine nu era chiar așa”, a dezvăluit Gina Pistol despre prima lună pe care a trăit-o în calitate de mamă, în urmă cu mai mult timp.

gina pistol plânge

Gina Pistol a crezut că este pregătită să fie mamă.

Gina Pistol și Smiley, mesaje emoționante după nașterea micuței Josephine

Anunțul că a născut a fost dat chiar de Gina Pistol, care a publicat un mesaj emoționant, pe rețelele sociale. Vedeta spunea că așa începe fericirea.

„Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița nostra s-a născut astăzi, este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare.”, a scris Gina Pistol pe pagina ei de Facebook.

La scurt timp, și Smiley a anunțat că a devenit tătic. Acesta le-a mărturisit urmăritorilor că atât Gina, cât și fetița se simt bine. Artistul le-a mulțumit tuturor celor care le-au fost alături în ultimul timp.

„Dacă ar există litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiță noastră este sănătoasă.

Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.

Găsiți mai jos imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni.

Va mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris Smiley pe Facebook.

gina pistol și smiley

Smiley și Gina Pistol și-au ținut fanii la curent pe tot parcursul sarcinii, dar și după.

Gina Pistol se întoarce pe micile ecrane

După ce Irina Fodor a înlocuit-o în cele două emisiuni pe care le prezenta ( ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express” ), iubita lui Smiley a revenit în televiziune. Se pare că Ginei Pistol i-a fost dor de colegii săi și de toate momentele petrecute la Antena 1. Aceasta a postat pe rețelele sociale, în urmă cu doar câteva zile, imagini de pe platourile de filmare din cadrul show-ului ”Chefi la cuțite”. Ea a declarat că a avut o senzație ciudată, când a pășit din nou în platou.

„Sunt foarte fericită că m-am întors! Am avut o senzație ciudată când am pășit din nou în platou. Am o fetiță care a împlinit deja 8 luni, dar am avut senzația că am plecat în urmă cu o săptămână. M-am bucurat mult să îi revăd pe cei trei chefi și să îi cunosc și eu pe concurenții sezonului 4 Asia Express”, a declarat Gina Pistol.

gina pistol coafată

Gina Pistol revine în televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *