Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gina Pistol, la un pas să cedeze! Ce i se întâmplă vedetei: „Sunt foarte mâhnită, ne ducem la vale”

Gina Pistol, la un pas să cedeze! Ce i se întâmplă vedetei: „Sunt foarte mâhnită, ne ducem la vale”

19 sept. 2022, 20:58, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Iubita lui Smiley le-a făcut dezvăluiri sincere celor de acasă, în ultimul mesaj postat pe contul personal de Instagram.

Gina Pistol a transmis un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp. Iubita lui Smiley le-a povestit fanilor că nu a avut un început de săptămână tocmai bun.

Gina Pistol: „Am motive serioase să fiu supărată”

Gina Pistol trece prin momente dificile. Deși în mediul online este în majoritatea timpului cu zâmbetul pe buze, se pare că nu este totul numai lapte și miere în viața blondinei.

Iubita lui Smiley a afirmat recent, într-un mesaj transmis pe contul personal de Instagram, că este foarte mâhnită și uimită de tot ceea ce se întâmplă în jurul ei.

„Voiam și eu așa, să vorbesc singură, ce să fac. Andrei e plecat în Bali, fiică-mea mă înțelege, dar nu-mi răspunde încă…Mă, nu știu ce se întâmplă, sunt foarte mâhnită, mi-am început săptămâna așa, supărată.

Și am motive serioase să fiu supărată. Dacă ar fi trăit bunică-mea, ar fi zis că trăim sfârșitul lumii. Și fix asta simt, ne ducem la vale, am luat-o grav de tot prin păpușoi, cu toții. S-a înrăit lumea, fiecare e cu treaba lui, lipsa empatiei, nu știu ce se întâmplă, dar nu-mi place!”, a spus Gina Pistol, pe rețelele de socializare.

Gina Pistol: „Toată viața asta de om mare mă consumă enorm”

De când a devenit mamă, viața Ginei Pistol s-a schimbat radical. Iubita lui Smiley a trecut printr-o serie de schimbări cu care nu a putut să se obișnuiască în totalitate. Prezentatoarea TV spune că are încă momente când se simte copleșită de tot ceea ce i se întâmplă.

„Măi, nu știu ce se întâmplă, dar nu mai am energie și nu e doar energie din punct de vedere fizic, nu am energie psihic, nu știi cum e, nu reușesc să mă adun. Oricum sunt puțin mai bine în perioada asta, dar am avut așa o… nu știu ce s-a întâmplat, anul ăsta a fost ciudățel rău pentru mine. (…)Nu știu dacă ați înțeles ceva din tot ce am vorbit eu până acum, din discursul meu, în capul meu are o logică, mai am discursuri din astea pe care le țin cu mine însămi, dar nu știu ce am avut, a fost o perioadă ciudățică așa, de aceea nici nu am făcut postări pe Instagram, pentru că pur și simplu nu am avut energie.

Toată viața asta de om mare mă consumă enorm și de când am devenit mamă parcă nu mai am timp de nimic altceva. Adică tot timpul fac cumpărături, mă ocup de casă, gătesc, stau și eu cu copilul. Avem o doamnă care ne ajută, doar că atunci când vine la noi să ne ajute fug repede, e o traumă pe care eu trebuie să o lucrez la mine”, a povestit Gina Pistol, în mediul online.

Comentarii
  • Rahat de stire. Pe cine intereseaza parerea unei nulitati a carei singura reusita profesionala a fost sa si arate nurii in playboy. Cum l o fi imbarligat pe Smiley dupa ce a trecut prin atatea paturi numai ea stie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`