Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gina Pistol, imagine neașteptată cu fiica ei pe internet, după ce toți au zis că seamănă cu Smiley

Gina Pistol, imagine neașteptată cu fiica ei pe internet, după ce toți au zis că seamănă cu Smiley

31 mai 2022, 18:30,
în Cancan ultimă oră

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România. Toată lumea așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe micul ecran și la fel de mult vor să afle detalii din viața ei privată. După ce s-a aflat că formează un cuplu cu Smiley și că urmează să-l facă tătic, cei doi au ajuns sub lupa fanilor care vor să știe totul despre ei.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți cu normă întreagă pe 9 martie anul trecut, iar de atunci cei care îi urmăresc pe rețelele de socializare vor cu ardoare să-i vadă chipul fiicei lor. Până acum, atât Gina Pistol, cât și Smiley s-au ferit să-și expună fiica pe rețelele de socializare, tocmai pentru a-i oferi o copilărie liniștită departe de lumina reflectoarelor.

Gina Pistol, imagine neașteptată cu fiica ei pe internet

Fanii Ginei Pistol și a lui Smiley așteaptă mereu cu nerăbdare fotografii cu micuța lor, iar acum, vedeta de televiziune a postat o imagine de colecție cu fiica lor. Mai mult, aceasta le-a dezvăluit internauților că Josephine nu seamănă doar cu tatăl ei, ci și cu ea!

Gina Pistol este foarte activă pe rețelele de socializare și nu trece o zi fără ca aceasta să nu publice vreo imagine pe contul ei, astfel că fanii s-au bucurat enorm de ultima imagine postată cu micuța Josephine. Se pare că prezentatoarea a vrut să le închidă gura celor care până acum au zis că fiica ei seamănă cu Smiley.

„Toată lumea: Doamne ce seamănă cu el, este toată Andrei!

Eu: Da are puțin și de la mine!”, a scris Gina Pistol în dreptul imaginilor cu fiica ei care ține mătura în mână.

Gina Pistol a intrat în rândul vedetelor criticate de fani din cauza operațiilor estetice

Acum mai mult timp, Gina Pistol a apelat la procedura de mărire a buzelor, însă, în urmă cu câțiva ani, iubita lui Smiley a decis să se opereze și să scoată soluția care i-a fost injectată, iar de atunci nu a mai apelat la asemenea proceduri, spunea ea în timpul în care era însărcinată cu micuța Josephine.

Acum, însă, fanii au observat că Gina Pistol și-ar fi modificat forma buzelor, având în vedere că în timpul sarcinii nu a putut apela la astfel de proceduri. Răutăcioșii nu s-au putut abține și au criticat-o pentru faptul că ar avea buzele prea mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *