Prima pagină » Cancan » Gina Pistol are un frate mai mic, care o ajută uneori cu fetița. George Paul se achită cu brio de îndatoririle de unchi

Gina Pistol are un frate mai mic, care o ajută uneori cu fetița. George Paul se achită cu brio de îndatoririle de unchi

12 sept. 2024, 14:54,
în Cancan

Nu multă lume știe că Gina Pistol are un frate, mai mic decât ea, care la fel ca și fratele lui Smiley, o ajută uneori cu fetița. George Paul Pistol este cu cinci ani mai mic decât prezentatoarea MasterChef și se achită cu brio de îndatoririle de unchi. Totodată, Gina Pistol recunoaște că este foarte apropiată de fratele ei, mai ales pentru că ea a fost stâlpul casei de la o vârstă destul de mică.

Smiley și Gina Pistol au devenit colegi de serviciu, după ce ani buni au lucrat la posturi TV concurente. Acum merg amândoi la PRO TV, au proiecte mari pe mână, filmările pentru grila de toamă sunt în toi, așa că nu pot lipsi nemotivat. Recent, Smiley a fost filmat în platoul de la Vocea României cu fiica lui în brațe, iar imaginile au topit internetul, potrivit LPF.

Gina Pistol are un frate mai mic, care o ajută uneori cu fetița

De la jumătatea lunii iulie, Smiley filmează pentru „Vocea României” sezonul 12, iar Gina Pistol a început filmările pentru „Masterchef” sezonul 9 chiar mai devreme, de pe 1 iulie. Cei doi soți au ajuns colegi la Pro TV, după transferul-bombă al Ginei Pistol, de la Antena 1, așa că acum se pot întâlni mai des decât o făceau pe vremuri.

Multă lume s-a întrebat cine are grijă de Josphine atunci când părinții ei trebuie să filmeze, iar Gina Pistol a oferit toate detaliile într-un interviu pentru OK! Magazine.

„Suntem ocupați, dar niciodată atât de ocupați încât să nu fim acolo pentru ea. De cele mai multe ori, când nu sunt eu acasă este Andrei și invers, dar avem și ajutor atunci când chiar avem nevoie. Avem o bonă care ne ajută și cu casa, ne mai ajută și bunicii, când au și ei timp și pot, dar și unchii, adică fratele meu și fratele lui Andrei”, a declarat Gina Pistol.

George Paul Pistol este fratele mai mic al Ginei și unchiul lui Josephine. Între cei doi este o diferență de 5 ani.

„Avem o relaţie foarte frumoasă. Îmi iubesc familia foarte mult. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu, pentru cei dragi. Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta”, povestea Gina, în trecut.

Smiley și Gina nu vor să-și expună fiica în social media

Gina Pistol a vorbit și despre decizia de a nu o expune pe Josephine în social media. A rămas consecventă acestei decizii.

„Credem că este important să decidă ea dacă vrea să fie în această lume a «reflectoarelor». Trebuie să fie alegerea ei. Știu că mulți poate nu înțeleg decizia noastră, dar la finalul zilei fiecare face ce crede că este cel mai bine pentru familia lui.

Josephine este combinația perfectă dintre mine și Andrei. Este echilibrată, este creativă, îi place arta și este un copil extraordinar de cuminte. Cum am spus și mai devreme, uneori avem senzația că este un adult”, a mai spus Gina.

Totuși, Smiley și Gina nu pot sta foarte mult departe de adorabila lor fiică, așa că zilele trecute solistul a fost fotografiat cu Josephine în brațe, la filmările pentru „Vocea României”. Josephine, care a împlinit 3 ani în luna martie, arăta ca o păpușă: păr blond, cârlionțat, prins în coadă cu o panglică, rochiță albă, șosete cu fundițe și adidași roz. Josephine avea și căști, pentru a nu fi deranjată de muzica tare, din platou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *