Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gina Pistol are probleme de sănătate! Imaginea cu care i-a șocat pe fani

Gina Pistol are probleme de sănătate! Imaginea cu care i-a șocat pe fani

14 nov. 2021, 21:40,
în Cancan ultimă oră

Gina Pistol este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară. Celebra vedetă de televiziune trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale de când a devenit mămică, dar se pare că lucrurile nu sunt deloc ușoare cu atâtea responsabilități. Vedeta a publicat o imagine care i-a șocat și îngrijorat pe fani

Gina Pistol, luptă grea cu stresul

Gina Pistol nu a mai apărut la TV de ceva timp, de când a devenit mămică și are mai multe responsabilități. Prezentatoarea a decis să dispară o perioadă din lumina reflectoarelor, pentru a se dedica în totalitate fiicei sale, care are mare nevoie de ea acum, la început de drum. Este complet îndrăgostită de micuța Josephine și nu se poate dezlipi de ea.

Totuși, prezentatoarea este foarte activă în mediul online, unde are o mulțime de fani care o urmăresc zi de zi și așteaptă să mai posteze ceva. Este apropiată de fanii ei, cu care păstrează legătura și cărora le spune orice problemă are. Gina Pistol a publicat acum o imagine în care se poate observa cu ce probleme se confruntă vedeta.

”Stres level 100. Scuze celor care au nevoie de mine, de ceva de la mine și nu mă găsesc. Momentan, EU AM NEVOIE MAI MULT DE MINE.”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Prin acest mesaj, Gina le-a transmis tuturor că vrea să ia o pauză de la tot, să se ocupe mai mult de ea, pentru că timpul nu îi ajunge deloc. Din imagini putem observa că pe piele i-au apărut niște erupții care nu arată deloc bine și care se pare că au fost provocate de stresul cu care se confruntă în ultima perioadă.

Gina se luptă cu dureri mari de cap

Nu este singura problemă cu care Gina s-a ales după naștere. Vedeta a precizat că a avut complicații și cu părul, care i-a căzut în exces. Totuși, a apelat la ajutorul medicilor care i-au prescris un tratament adecvat și a reușit să pună la punct acest aspect.

De curând, vedeta a precizat că are dureri cumplite de cap, provocate de probleme la coloană şi le-a cerut fanilor să o ajute cu câteva sfaturi. Voia ca cineva să îi recomande o pernă specială, care să o ajute să se simtă mai bine și să se odihnească așa cum trebuie, pentru că nici măcar noaptea nu poate sta liniștit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *