Prima pagină » Radio » Actualitate » Gina Pistol a vorbit despre relația ei cu Irina Fodor. „Să nu treci prin ce am trecut eu”

Gina Pistol a vorbit despre relația ei cu Irina Fodor. „Să nu treci prin ce am trecut eu”

14 dec. 2022, 11:09,
în Radio

Recent, Gina Pistol a spus adevărul despre relația pe care o are cu Irina Fodor, colega ei de trust, care a și înlocuit-o în unele emisiuni. Astfel, soția lui Răzvan Fodor i-a luat locul la „Chefi la cuțite”, după ce blondina a născut. Mai mult, Gina Pistol nu a putut merge nici las Asia Express sau America Express, situația fiind rezolvată tot cu ajutorul Irinei Fodor.

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, care în ultima vreme a lipsit de pe micile ecrane pentru a se ocupa de creșterea fiicei sale, Josephine. În acea perioadă a fost înlocuită de Irina Fodor la proiectele sale, astfel că au apărut anumite zvonuri cu privire la o rivalitate între ele. Ei bine, pentru a înlătura orice speculație, Gina Pistol a vorbit despre cum stau lucrurile între ele.

Gina Pistol, despre relația cu Irina Fodor

Gina Pistol a răspuns tuturor zvonurilor despre o presupusă rivalitate între ea și Irina Fodor. Având în vedere că soția lui Răzvan Fodor i-a ținut locul la emisiuni, mulți cred că între ele lucrurile nu stau deloc bine.

Gina a spus că nu a fost niciodată invidioasă pe Irina și că nu s-a simțit în pericol atunci când i-a luat locul pe perioada concediului maternal. Din contră, s-a bucurat când a văzut cât de bine își face treaba, dar a avertizat-o încă dinainte că va avea o sarcină grea la Asia Express și nu numai, că va fi supusă multor provocări, totul pentru a o pregăti pentru ce va urma.

„S-a zis că îmi e frică să-mi ia locul… Eu am sunat-o, că ne știam. I-am zis, Irina, îți dau câteva sfaturi că e un proiect greu Asia Express. Îți dau soluția să nu treci prin ce am trecut eu. Încercam s-o ajut”, a declarat Gina Pistol.

Irina Fodor, mesaj pentru Gina Pistol de ziua ei

Gina Pistol a împlinit 42 de ani pe 9 decembrie, iar de ziua ei a avut parte de multe surprize din partea celor care îi sunt aproape. Printre aceștia s-a numărat și Irina Fodor, care a vrut să îi transmită un mesaj emoționant acesteia, cu care chiar a reușit să o impresioneze.

Horia Brenciu a plănuit tot, chemând-o pe Irina Fodor să îi spună câteva vorbe colegei sale. Irina a avut numai cuvinte de laudă la adresa iubitei lui Smiley și i-a transmis acesteia mulțumiri pentru tot sprijinul și sfaturile pe care i le-a dat. Cât despre faptul că i-a luat locul, recunoaște că are o sarcină grea și speră că nu vor rămâne însărcinate în același timp, pentru că așa vor avea nevoie de un plan de rezervă.

„Și pentru că am ajuns la planul profesional, aș vrea să spun că n-a fost o sarcină ușoară să-ți țin locul, ba dimpotrivă, toată lumea știe cât ești de muncitoare și că ești iubită de echipă, așa că așteptările au fost mari, dar m-au ajutat foarte mult sfaturile tale și susținerea de la început”, a spus Irina Fodor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *