Prima pagină » Cancan » Gina Pistol a spus fără perdea ce relație are cu părinții săi. Vedeta nu are o legătură emoțională cu mama și tatăl său

Gina Pistol a spus fără perdea ce relație are cu părinții săi. Vedeta nu are o legătură emoțională cu mama și tatăl său

27 nov. 2023, 12:25,
în Cancan

Gina Pistol a spus într-un podcast ce relație are cu părinții săi, care s-au despărțit pe când era o copilă și avea doar 7 ani. La acea vreme, tatăl ei a dus-o să locuiască cu o altă femeie, pentru a o ascunde de mama ei. Astfel, Gina Pistol s-a detașat încet-încet de cei care i-au dat viață, nemaiavând în prezent nicio legătură cu ei.

Fără doar și poate, Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din țara noastră. Încă de când a apărut pentru prima oară în lumina reflectoarelor a întors toate privirile, iar de atunci și până în prezent a reușit să-și construiască o carieră de succes în lumea televiziunii.

Gina Pistol, despre ce relație are cu părinții săi

Chiar dacă toți o cunosc pe Gina Pistol de pe micile ecrane și consideră că viața sa este perfectă și lipsită de orice fel de problemă, în realitate lucrurile nu stau chiar așa. În ciuda faptului că nu vorbește foarte des despre familia sa, invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, prezentatoarea a vorbit și despre ruptura dintre ea și părinții săi.

Atunci când era doar un copil, mama și tatăl vedetei  s-au despărțit, însă lucrurile între ei nu au decurs așa cum ar fi vrut, motiv pentru care cea care i-a dat viață a luat o decizie neașteptată. Mai precis, a trimis-o să locuiască alături de o femeie pe care nu o cunoștea la momentul respectiv.

Acest lucru a afectat-o foarte mult pe Gina Pistol și a făcut-o să își dea seama, încă de la vârsta de 7 ani, că este pe cont propriu în această viață. Chiar și acum, după foarte mult timp, soția lui Smiley nu are o relație foarte bună cu părinții săi și mărturisește că nu au nicio legătură emoțională.

„Relația mea cu părinții nu e cea mai frumoasă. Pentru că tatăl meu s-a despărțit de mama când eu aveam 6-7 ani. El și-a refăcut viața, are o altă familie. Iar cu mama… O iubesc, doar că nu avem o relație de prietenie. Pentru că, undeva, la un moment dat, s-a rupt legătura noastră emoțională. Ei se judecau, iar tata ca să nu mă găsească mama m-a dus la o femeie pe care nu o cunoșteam, neexplicându-mi nimeni ce caut eu la femeia aia, fără tată, fără mamă.

Iar eu atunci, ca și copil, am zis ok, înseamnă că sunt singură și trebuie să mă descurc singură. Și de atunci, de la 7 ani, îmi aparțin doar mie. Și nu am nicio legătură emoțională. O iubesc, vorbesc cu ea, avem o relație, doar că nu suntem prietene. Îmi declanșează ea mie niște triggere, nevindecate de altfel”, a mărturisit Gina Pistol în podcastul lui Damian Drăghici.

Gina Pistol, detalii intime din căsătoria sa

După ce a vorbit despre perioadele grele din viața sa, prezentatoarea TV a fost întrebată dacă Smiley a sprijinit-o în toată această perioadă.

„Andrei, da! Este primul om din viața mea, am două prietene de suflet care sunt ca familia mea, dar el este primul bărbat din viața mea care mă susține 100%”, a spus Gina Pistol.

Înainte de a-l întâlni pe Smiley, Gina Pistol nu a avut parte de noroc în dragoste. Artistul nu doar i-a devenit soț, ci și persoana care i-a adus adevărata fericire. El a fost sprijinul ei constant în toate aspectele vieții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`