Prima pagină » Actualitate » Gina Pistol a slăbit 15 kilograme în doar 5 săptămâni! Ce a mâncat prezentatoarea de la MasterChef

Gina Pistol a slăbit 15 kilograme în doar 5 săptămâni! Ce a mâncat prezentatoarea de la MasterChef

27 aug. 2024, 08:42,
în Actualitate

Gina Pistol a slăbit 15 kilograme în doar 5 săptămâni. Blondina a revenit în forță, iar fanii sunt uimiți de transformarea spectaculoasă a vedetei. După o perioadă în care s-a concentrat pe viaţa de mămică, frumoasa prezentatoare se pregătește să revină pe micile ecrane, ca prezentatoare a emisiunii „MasterChef”, de la PRO TV.  Însă, ceea ce a atras atenția tuturor nu este doar faptul că revine pe TV, ci și noua ei siluetă de invidiat.

Gina Pistol a slăbit 15 kilograme în doar 5 săptămâni!

Gina Pistol a devenit mămică pentru prima dată, în martie 2021, aducând pe lume o fetiță adorabilă, pe nume Josephine. În timpul sarcinii, vedeta a acumulat aproximativ 30 de kilograme, atingând 80 de kilograme. Așa cum se întâmplă adesea după o sarcină, revenirea la greutatea de dinainte nu a fost deloc ușoară pentru vedetă.

În primele luni, aceasta s-a concentrat pe îngrijirea fiicei sale și pe alăptare, ceea ce a făcut să amâne lupta cu kilogramele în plus. Însă, la 10 luni după naștere, Gina a decis că este momentul să își recâștige silueta și, mai important, starea de bine. A început cu multă determinare și un plan bine pus la punct. Dintr-o greutate de 80 de kilograme, vedeta a reușit să ajungă la 65 de kilograme în doar cinci săptămâni. Cum? Printr-o combinație inteligentă de alimentație echilibrată și sport regulat.

„Nu mă simțeam în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva în privința asta. Adevărul este că mă simt mai bine de când fac sport și mănânc sănătos. Sportul îmi oferă și tonus psihic”, a precizat Gina Pistol.

Gina a reușit să slăbească mult bazându-se pe o dietă bine echilibrată, cu alimente sănătoase și un deficit caloric controlat. Nu este vorba despre înfometare, ci despre alegeri inteligente care i-au permis să piardă în greutate fără să își pună sănătatea în pericol.

Ce a mâncat soţia lui Smiley

Pentru a putea slăbi rapid, dar sănătos, Gina Pistol a optat pentru următorul meniu:

Mic dejun: O budincă delicioasă din semințe de chia cu mango. Acest mic dejun este plin de fibre, proteine și vitamine, perfect pentru a începe ziua cu energie.

Gustare 1: O limonadă răcoritoare cu cătină și sirop de arțar. Această băutură nu doar că hidratează, dar și întărește sistemul imunitar datorită conținutului bogat în vitamina C.

Prânz: File de șalău pane la cuptor, servit cu un piure fin de mazăre. Această masă oferă un echilibru perfect între proteinele din pește și fibrele din mazăre, fiind atât sățioasă, cât și hrănitoare.

Gustare 2: Chifteluțe din hrișcă cu salată frisee și roșii cherry. Hrișca este o sursă excelentă de proteine vegetale, iar salata aduce un plus de prospețime și vitamine.

Acest meniu nu este doar sănătos, ci și foarte gustos, dovedind că nu trebuie să renunți la mâncăruri delicioase pentru a slăbi.

A făcut mult sport

Pe lângă alimentația echilibrată, Gina Pistol a integrat în rutina sa zilnică și exercițiile fizice. Vedeta a recunoscut că sportul a devenit un element esențial nu doar pentru transformarea fizică, dar și pentru starea ei mentală.

„Sportul îmi oferă și tonus psihic”, a mai spus Gina Pistol.

Nu este vorba despre antrenamente intense sau maratoane de fitness, ci despre o abordare constantă și echilibrată. Gina a slăbit 15 kilograme în doar 5 săptămâni mergând regulat la sală, unde a combinat exerciții cardio cu antrenamente de forță, reușind astfel să își tonifieze corpul și să ardă calorii într-un mod sănătos și eficient. Acum, Gina se pregătește să revină pe micile ecrane, ca prezentatoare a emisiunii „MasterChef”, de la PRO TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *