Prima pagină » Cancan » Gina Pistol a intrat în ultima lună de sarcină. „Să vedem ce se întâmplă…”

Gina Pistol a intrat în ultima lună de sarcină. „Să vedem ce se întâmplă…”

01 feb. 2021, 15:11,
în Cancan

Timpul trece cu repeziciune, astfel că Gina Pistol a intrat în ultima lună de sarcină și în curând va putea să își strângă în brațe fetița. Și ea, și Smiley ard de nerăbdare să vină clipa în care blondina va naște. În linii mari, cei doi viitori părinți sunt pregătiți aproape în totalitate pentru marele moment.

A mai rămas foarte puțin până când va naște Gina Pistol. Vedeta abia așteaptă să își strângă fetița în brațe. În curând, Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți. Vedeta este în ultimul trimestru de sarcină și așteaptă cu nerăbdare să își strângă fetița în brațe, deoarece doar o lună o mai desparte de fericitul eveniment.

Gina Pistol este în ultima lună de sarcină

Iubita lui Smiley se află pe ultima sută de metri a sarcinii, chiar dacă a avut o primă întâlnire cu fetița grație unei aplicații. Vedeta fost prevăzătoare și a început de câteva luni pregătirile, pentru marele moment. A mers şi a achiziţionat căruciorul, a început să aranjeze chiar şi camera micuţei, a pus tapet, a cumpărat pătuţul, ba chiar şi primele hăinuţe. Toate lucrurile par pregătite, doar a mai rămas ca bebelușul să apară pe lume.

Smiley a făcut anunțul și a declarat că Gina Pistol se află aproape de finalul sarcinii. Prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță, artistul a anunțat că partenera sa va naște la începutul lunii martie.

„La începutul lunii martie. Pe atunci… dar să vedem ce se va întâmpla în ultima lună”, a declarat Smiley în cadrul emisiunii.

Gina Pistol, probleme cu kilogramele în plus

Deși a fost o graviduță extrem de activă, Gina Pistol a recunoscut că are câteva probleme cu kilogramele în plus adunate de-a lungul sarcinii. Vedeta a dezvăluit că a luat destul de mult în greutate și nu se aștepta ca diferența să fie așa mare.

„Plâng! Sunt foarte multe kilograme. Şi trebuie să fac ceva. De aia îmi era mie greu la urcat scări. Eu am văzut că sunt pufoasă, doar că nu mă aşteptam la numărul ăla de kilograme. Şi mai am două luni.

Voi să nu credeţi că mă plâng, doar că aşa sunt eu. Parodiez anumite etape din viaţă de dragul divertismentului. Îi mulţumesc lui Dumnezeu zilnic pentru minunea pe care o port în pântece. Nu am cumpărat cântarul ca să mă cântăresc zilnic, dar Andrei s-a apucat serios de regim şi m-a rugat să caut un cântar bun, că altfel nu mă cântăream eu”, a scris Gina Pistol contul de socializare.

Așadar, urmează cât de curând marele eveniment, din moment ce Gina Pistol este în ultima lună de sarcină, devenind mamă pentru prima dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *