Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gina Pistol a împlinit 40 de ani! Cum a surprins-o Smiley, în ziua în care blondina a schimbat prefixul

Gina Pistol a împlinit 40 de ani! Cum a surprins-o Smiley, în ziua în care blondina a schimbat prefixul

09 dec. 2020, 18:45,
Bianca Rebegea, în Cancan ultimă oră

Astăzi este ziua în care Gina Pistol a împlinit 40 de ani! Blondina a fost extrem de răsfățată de Smiley, iubitul ei. Dis-de-dimineață, ea a avut o surpriză uriașă, fiindcă Smiley a făcut toate eforturile să o impresioneze până la lacrimi.

Prezentatoarea a dezvăluit că astăzi a trăit un moment de neuitat, poate cel mai frumos din întreaga ei viață. Smiley a plănuit o surpriză minunată, care a lăsat-o pe Gina Pistol fără cuvinte.

Gina Pistol: „M-am trezit pe o muzică superbă”

Vedeta a mărturisit cum a fost ziua în care a schimbat prefixul și cât de emoționată a fost:

”Am avut un început de zi… Am plâns toată dimineața pentru că astăzi împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea.

M-am trezit pe o muzică superbă, în living aveam un cvartet de coarde care a cântat «Parfum de femeie», superbul tango și «Vals». Vă dați seama că eram trezită din somn, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am plâns”, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram.

Mai mult, prin intermediul rețelelor de socializare, Smiley i-a transmis un mesaj deosebit persoanei care îl va face tătic pentru prima oară.

”Acea zi specială! La mulți ani!”, a scris artistul în dreptul unei fotografii cu Gina Pistol.

Cu toate că Gina Pistol trebuie să își sărbătorească ziua de naștere pe platoul de filmări, ea s-a simțit extrem de răsfățată și de colegii de muncă: „Colegii mei mă fac să plâng de azi dimineață de când am ajuns. Mă simt foarte răsfățată”.

Gina și Smiley vor deveni părinți. Cum au făcut anunțul cei doi

Gina Pistol se află în al doilea trimestru de sarcină și, așa cum au transmis apropiații ei, a trebuit să mai anuleze din unele evenimente pe care le avea programate, pentru a ține la distanță stresul și oboseala.

La finalul lunii septembrie, Smiley și Gina au făcut public faptul că blondina este însărcinată, prin intermediul unui videoclip emoționant. Mai mult, ei au anunțat și care va fi sexul bebelușului.

„Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine…

Când i-am auzit prima dată inima bătând, mi-a fugit pământul de sub picioare, aveam confirmarea că va fi bine. A fost o surpriză că am rămas însărcinată, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Când am făcut testul şi i-am spus lui Andrei, pur şi simplu ne uitam unul la altul şi ne-a bufnit râsul, nu ne venea să credem”, a spus Gina Pistol în filmulețul postat pe Youtube.

Ce pofte are Gina Pistol în timpul sarcinii

„Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți.” – Gina Pistol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *