Prima pagină » Cultural » Gina Pistol a ajuns pe mâinile medicilor! Diagnosticul neașteptat primit de vedetă

Gina Pistol a ajuns pe mâinile medicilor! Diagnosticul neașteptat primit de vedetă

06 nov. 2023, 11:26,
în Cultural

Gina Pistol a ajuns pe mâinile medicilor din cauza problemelor de sănătate. Recent, Gina Pistol s-a arătat în fața urmăritorilor săi de pe internet într-o stare nu prea bună. Fosta prezentatoare de la Chefi le Cuțite a dezvălui fanilor săi din online că se simte rău și a cerut ajutorul medicilor.

Diagnosticul pus de aceștia a surprins-o pe frumoasa vedetă.

Gina Pistol a ajuns pe mâinile medicilor

Gina Pistol se confruntă cu o perioadă dificilă. Vedeta nu este în cea mai bună formă din cauza unor probleme de sănătate care o afectează. În fața unor dureri insuportabile, partenera lui Smiley a căutat ajutor medical, iar diagnosticul primit a fost unul surprinzător.

Se pare că, pe lângă o durere de cap persistentă, Gina Pistol se confruntă și cu o afecțiune numită nevralgie intercostală, care îi provoacă dureri intense. Această afecțiune este destul de rară și se caracterizează prin apariția durerii la nivelul nervilor dintre coaste. În anumite situații, nevralgia intercostală poate fi confundată cu durerea de inimă sau chiar cu un atac de cord.

Nevralgia intercostală se caracterizează prin prezența unei dureri intense în zona toracică. Această durere poate fi resimțită ca un junghi, înțepătură sau spasm și poate fi localizată în jurul pieptului sau poate iradia de la spate spre față, de-a lungul coastelor.

„Asta-s eu azi. Durere de cap. Nevralgie intercostală. Minunat!”, a scris Gina Pistol, în mediul online.

Gina Pistol se reface după o perioadă foarte grea

Gina Pistol mărturisea că tocmai se reface după o perioadă desul de grea. Vedeta a mărturisit că anul trecut a fost unul plin de greutăți, fapt ce a împins-o și să renunțe la cariera în televiziune.

Vedeta s-a confruntat cu depresia postnatală, a intrat în burnout, iar pe lângă asta a fost și pusă la pământ de COVID de două ori

„Anul 2022 a fost foarte, foarte greu pentru mine. M-am confruntat cu o depresie pe care majoritatea proaspetelor mămici o are, am avut și un episod de burnout destul de urât, am și sindromul copilului sărac, având multe lipsuri în copilărie. Cumva, de la 17 ani, de când am început să muncesc, trag foarte mult de mine tocmai ca să acopăr acele lipsuri pe care le mai am undeva în adâncul meu.

Cred că majoritatea oamenilor mă înțeleg. Așa că am pus multă presiune pe mine și la filmări, și cu toate campaniile pe care le aveam de livrat. Ulterior am avut două episoade de COVID care au dat cu mine de toți pereții. Anul trecut am realizat cât de fragili suntem, de fapt. Așadar, am simțit nevoia să pun stop, nevoia să mă ocup puțin de mine și să mă adun.

Așa cum îmi spunea și Andrei, soțul meu: «Noi avem nevoie de tine să fii sănătoasă și la trup, și la minte, și la suflet »…. Încă nu am reușit să îmi revin sută la sută, dar încerc să am mai multă grijă de mine”, declara Gina Pistol, potrivit viva.ro.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`