Prima pagină » Cultural » Gina Pătrașcu, cântăreața cu voce inconfundabilă are o biografie de succes. Cu cine a fost des confundată celebra artistă?

Gina Pătrașcu, cântăreața cu voce inconfundabilă are o biografie de succes. Cu cine a fost des confundată celebra artistă?

19 iul. 2022, 11:00,
în Cultural

Gina Pătrășcanu are o biografie impresionantă. Aceasta are o voce inconfundabilă, fiind una dintre cele mai celebre cântărețe de muzică ușoară din România. Artista provine dintr-o familie numeroasă, cu cinci frați.

Vedeta a fost des confundată cu Angela Similea din cauza look-ului pe care îl avea. Mai mult de atât, cele două aveau același croitor, fapt pentru care stilul era aproximativ același. Printre cele mai frumoase artiste se numără și Anca Pandrea. Când era tânără, actrița avea un corp de invidiat și niște ochi fermecători.

Gina Pătrașcu, cântăreața cu voce inconfundabilă are o biografie de succes

Gina Pătrașcu este o celebră cântăreață ce face parte din generația de aur a muzicii românești. Vedeta a absolvit Liceul Teoretic din Petrila și Școala Populară de Artă din Petroșani, unde a studiat pian și canto. Aceasta provine dintr-o familie numeroasă cu 5 frați. Artista era cea mai mare dintre ei, iar de la vârsta de 10 ani a fost crescută de către bunicii din partea mamei. Aceasta își amintește cu drag de copilărie și a povestit că deși bunicul său era un bărbat aspru, era plin de haz.

„Bunicul, miner, era un om aspru și totuși plin de haz. Bunica era bunătatea pământului! Muncea toată ziua în casă și în grădină. Aveau casa pe un deal cu o livadă minunată de care se ocupa bunicul. Frumoasă copilărie am avut acolo!”, a povestit Gina Pătrașcu. 

Artista are o voce inconfundabilă și un look ce nu a trecut cu vederea de-a lungul anilor. Vedeta s-a făcut remarcată prin părul lung și ochelarii de vedere imenși pe care îi purta. Aceasta este un artist în adevăratul sens al cuvântului, având peste 200 de melodii înregistrate și 400 de emisiuni de televiziune. Mai mult de atât, Gina Pătrașcu a efectuat și multiple turnee în țări precum SUA, Rusia, Turcia și Slovacia. Din 1999, cântăreața s-a stabilit în Germania, în orașul Gummersbach. Aceasta a decis să plece din țară după ce s-a căsătorit cu Ștefan Toma, ce era plecat de multă vreme din România. Din păcate, soțul artistei a decedat în urmă cu un jumătate din cauza unei boli incurabile. 

„A avut o boală incurabilă, l-am dus la toți medicii, au fost mari probleme cu glanda limfatică. El a fost președintele Asociației Culturale România, care avea ca scop promovarea culturii românești în Germania. Am invitat acolo mari artiști, organizam spectacole de teatru, Revelioane.”, a declarat Gina Pătrașcu. 

Cu cine a fost des confundată Gina Pătrașcu

De-a lungul anilor, artista a fost des confundată cu Angela Similea. Cele două cântărețe aveau același croitor, motiv pentru care aveau și același stil vestimentar. Gina Pătrășcanu a povestit faptul că aveau amândouă părul permanent, cu breton.

„Eram înalte amândouă, cred că eu eram puțin mai înaltă, am avut aceeași croitoreasă, așa că stilul era cam același. Croitoreasa noastră era celebră pentru rochiile pe care le făcea, ne avea doar pe noi două cliente. Și, cum aveam și părul făcut permanent, cu breton, cam toate artistele semănam între noi.”, a precizat artista. 

Cântăreața a spus că după ce a plecat din România, nu a mai ținut legătura cu Angela Similea. Aceasta a declarat că a respectat-o foarte mult și a a crescut cu muzica ei. Mai mult de atât, artista a precizat că era onorată pentru faptul că îi putea vedea prima rochiile pe care le purta la concerte. Gina Pătrășcanu a povestit și despre restricțiile pe care le avea în ceea ce priveau ținutele. Artistele nu aveau voie să poarte decolteuri, lungimea rochiilor trebuiau să fie până sub genunchi și nu aveau voie să aibă bluze cu spatele gol. De asemenea, cântărețele trebuiau să acorde o atenție mărită și asupra accesoriile pe care le purtau. Acestea nu trebuiau să aibă cercei mari sau cruciulițe la gât. 

Gina Pătrășcanu este o celebră artistă cu o biografie de succes. Vedeta a devenit cunoscută pentru vocea sa inconfundabilă. Printre cele mai îndrăgite cântărețe se numără și Cornelia Rednic. Cu toate că a pășit în lumea reflectoarelor sceptică, aceasta a devenit una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *