Prima pagină » Radio » Actualitate » Gina Matache, relație cu un bărbat mai tinerel. Acum, ea locuiește cu fostul soț, tatăl Deliei și al Oanei

Gina Matache, relație cu un bărbat mai tinerel. Acum, ea locuiește cu fostul soț, tatăl Deliei și al Oanei

17 oct. 2023, 11:51,
în Radio

Gina Matache, mama Deliei și a Oanei, își dorește o relație cu un bărbat mai tinerel, care să o accepte așa cum este. În prezent, artista de muzică populară locuiește alături de fostul soț, care a revenit acasă după aproape 20 de ani de călugărie. Gina Matache mai spune că l-a primit acasă pe tatăl fiicelor ei din cauza problemelor de sănătate ale bărbatului.

Deși sunt despărțiți legal de ani mulți, mama și tatăl Deliei și a Oanei locuiesc în prezent subn același acoperiș. Recent, Gina Matache a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare. Astfel, mama Deliei a vorbit despre cum l-a ajutat pe fostul său soț, dar și despre faptul că vrea să-și refacă viața.

Gina Matache locuiește împreună cu fostul soț

Mama Deliei și a Oanei a vorbit fără perdea despre cum l-a ajutat pe fostul său partener de viață, dar și despre planurile sale de viitor. ba chiar, cântăreața ar vrea să-și refacă viața amoroasă alături de un bărbat puțin mai tânăr decât ea.

Ion Matache s-a reîntors acasă din cauza unor probleme grave de sănătate. Gina Matache l-a primit înapoi în casa în care au locuit împreună, iar în prezent sunt colegi de apartament. Mai mult decât atât, se pare că starea lui de sănătate este mai bună în momentul de față, întrucât își poate purta singur de grijă.

Mama Deliei și a Oanei Matache spune că nu avea alte opțiuni și nici prin cap nu i-ar fi trecut să nu îi ofere ajutorul fostului său partener de viață. Cât despre partaj, spune că nu s-a gândit niciodată la asta, mai ales că scopul său în viața nu a fost nici pe departe să strângă mulți bani, motiv pentru care acum deține doar un apartament și o mașină.

„El a avut problemele mari de sănătate și a plecat de acolo, Ce era să facă? Ăsta este adevărul. Acum a revenit acasă și l-am primit. Nu puteam să-l las în starea aia. Normal că l-am primit. El acum e ok, a trecut perioada grea, se deplasează singur, se îngrijește singur.

Stăm în același apartament, eu o cameră, el o cameră. Nu vreau casă mare, pentru ce? Să stau să fac curat două zile? Nu mai am ambiții de astea”, a mărturisit mama Deliei și a Oanei Matache.

Gina Matache, relație cu un bărbat mai tinerel

Ion Matache, tatăl Deliei și al Oanei, a decis să se călugărească în urmă cu mulți ani, divorțând de mama fiicelor sale. Totul s-a întâmplat la începutul anilor 2000, pe când bărbatul erau ateu, însă un preot i-a deschis această cale.

Fără să stea prea mult pe gânduri, a renunțat la viața pe care și-o construise în țară și a plecat pe Muntele Athos. După aproape 20 de ani de călugărie, din cauza unor probleme grave de sănătate, tatăl celebrei cântărețe a revenit acasă. În prezent, el locuiește alături de Gina Matache, chiar dacă cei doi au divorțat.

Pe de altă parte, Gina Matache spune că ar vrea să-și refacă viața și își așteaptă alesul inimii. Ba mai mult decât atât, știe exact cum ar vrea să fie bărbatul de lângă ea. Se pare că își dorește un partener mai tânăr pentru a reuși să țină pasul cu ea și, bineînțeles, să fie frumos. Totodată, ea nu ar accepta ca viitorul său partener de viață să își dorească să schimbe ceva la ea, ci doar să o accepte exact așa cum e, indiferent de calități și defecte.

„Bărbatul vieții mele? Încă îl aștept, vino mai repede! Să nu mă frece la cap, genul taci și înghite, să nu-și dorească lucruri imposibile sau să mă schimbe. Să fie chipeș, dar nu mai bătrân ca mine, mai tânăr să fie, ca să țină pasul cu mine. Nu-mi plac învechiții, să aibă nebunia mea. Eu acum pot să-mi refac viața oricând”, a mai spus Gina Matache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024