Prima pagină » Cancan » Gina Matache, după ce s-a infectat cu coronavirus: „Îmi era frică să nu ajung la ATI”. Cum se simte mama Deliei

Gina Matache, după ce s-a infectat cu coronavirus: „Îmi era frică să nu ajung la ATI”. Cum se simte mama Deliei

10 nov. 2021, 08:55,
în Cancan

Gina Matache a fost diagnosticată recent cu noul coronavirus. Mama Deliei nu are simptome severe, dar s-a internat în spital pentru câteva zile. Cea mai mare frică a ei era să nu ajungă la ATI.

Gina Matache nu trece prin cele mai fericite momente. De curând, s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 și a fost nevoită să se interneze în spital. Acum este acasă, fiindcă starea ei s-a mai ameliorat. Nu a avut simptome severe, iar în prezent se confruntă cu oboseală și durere de spate. Pentru a nu mai avea probleme, mama Deliei plănuiește să se vaccineze anti-COVID-19. Ea a dezvăluit că: „Sunt mai fricoasă acum, sunt mult mai precaută”.

gina matache selfie

Gina Matache, primele declarații după infecția cu temutul virus: „Nu pot să spun că am fost foarte rău, nu am stat la pat”

Mama artistei spune că, inițial, a avut simptome ușoare, pe care le-a confundat cu cele ale unei răceli obișnuite. Când acestea s-au agravat, Gina Matache a făcut un test PCR, care a ieșit pozitiv.

“Am avut ghinionul să mă infectez cu COVID-19. Acum sunt pe drumuri pentru analize și aștept sa treacă câteva luni ca să mă pot vaccina. Nu am avut simptome severe, m-am internat câteva zile pentru că îmi era frică. Îmi scăzuse saturația puțin, dar nu alarmant. Nu pot să spun că am fost foarte rău, nu am stat la pat. Pentru mine primele simptome au fost ușoare, nu le-am luat în seamă, am crezut că este o simplă răceală.

Am făcut un test rapid înainte și a ieșit negativ. Când am văzut că simptomele sunt mai severe, am făcut un PCR și a doua zi a ieșit pozitiv. Am luat pastilele necesare și cam asta a fost”, a declarat Gina Matache pentru Antena Stars.

gina și delia matache

Cum se simte acum Gina Matache: „Am simptome de oboseală și durere în spate”

Gina Matache a mărturisit că nu s-a refăcut în totalitate, având simptome de oboseală și durere de spate. Din fericire, Delia și Oana, cele două fiice ale sale, au avut grijă ca mamei lor să nu îi lipsească nimic. I-au cumpărat chiar și un concentrator.

“Nu pot să spun că sunt refăcută sută la sută. Am simptome de oboseală și durere în spate. Aștept să treacă doua luni și sa fac o nouă evaluare. Nu pot să spun că a fost foarte grav, dacă nu știam de virus aș fi spus că este o simpla răceală. Nu am fost doborâtă psihic, știam că există tratament. Îmi era frică doar să nu ajung la ATI. Fetele au fost lângă mine, mi-au cumpărat un concentrator. Tot ce aveam nevoie le scriam și îmi trimiteau. Sunt mai fricoasă acum, sunt mult mai precaută”, a mai spus mama Deliei.

gina matache și oana

Cu ce probleme de sănătate se mai confruntă mama Deliei Matache

Gina Matache se confruntă de mai mult timp cu o afecțiune la mână. Se pare că problema ei nu are leac, femeia încercând mai multe tratamente, însă fără succes. Aceasta a mărturisit s-a săturat să meargă prin spitale și preferă să lase totul în seama lui Dumnezeu.

„Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnzeu cu mila, cum o vrea așa face”, a spus mama Deliei, Gina Matache, la Showbiz Report, de la Antena Stars.

Mama Deliei a spus că a încercat să se intereseze în mai multe locuri dacă există vreun tratament pentru afecțiunea ei de la mână. A încercat atât în România, cât și în străinătate, dar leacul nu vrea să apară.

„Problema la mână e mai complicată decât credeam noi, nu prea există leac, nu prea avem practică, sunt lucruri puțin studiate. Mi s-a zis că mai mult nu se poate, deci ce poți să înțelegi. Nu există tratament”, a mai spus Gina Matache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *