Prima pagină » Radio » Actualitate » Gina Matache, din nou alături de nepoți. Răzvan Miheț a luat copiii de la Oana şi l-a sărbătorit pe băiat

Gina Matache, din nou alături de nepoți. Răzvan Miheț a luat copiii de la Oana şi l-a sărbătorit pe băiat

20 mart. 2023, 14:21,
în Radio

Gina Matache a fost în culmea fericirii după ce a petrecut timp alături de cei doi nepoți, cu ocazia aniversării băiețelului. Oana Matache, care s-a despărțit recent de soțul ei, Răzvan Miheț, are doi copii, o fată și un băiat. În weekend, tatăl acestora i-a dus pe Jessie și Bogdan la bunica lor maternă, sărbătorindu-l cum se cuvine pe băiat.

A trecut deja ceva vreme de când Oana Matache s-a despărțit de soțul ei Răzvan Miheț. Sora Deliei a ales să-și refacă viața alături de un personaj controversat, pe nume Radu Siffredi. Reamintim că Oana și Răzvan au împreună doi copii, o fată – Jessie și un băiat – Bogdan. Momentan, instanța nu a hotărât cine va avea custodia celor doi, aceștia fiind deocamdată în grija mamei.

Gina Matache, din nou alături de nepoți

Bogdan, alintat Bubu, fiul cel mic al Oanei Matache, a împlinit 4 ani pe data de 17 martie. Pentru că nu a putut fi alături de el în acele momente, Gina Matache a fost nevoită să găsească o altă zi pentru a-l sărbători. Duminică, aceasta și-a luat nepoții și i-a sărbătorit așa cum se cuvine, alături de câteva persoane apropiate, dar și de tatăl lor, Răzvan Miheț. La această petrecere nu a luat parte și Oana Matache.

Zilele trecute, fiul cel mic al Oanei Matache a împlinit patru ani, iar bunica lui, Gina Matache, a vrut să marcheze cum se cuvine această zi de naștere. Așa că, duminică, alături de Răzvan Miheț, fostul ei ginere, împreună cu alte persoane apropiate, au ieșit în oraș, unde s-au bucurat din plin de timpul petrecut alături de cei doi copii. Vizibil încântată și fericită că a avut ocazia să își vadă cei doi nepoți după mult timp, mama Deliei a postat pe internet o serie de imagini emoționante din momentul în care i-au cântat „La mulți ani” micuțului.

Oana, mama copilului, și noul său iubit, Radu Siffredi, au lipsit de la petrecere. Nici Delia nu și-a făcut simțită prezența, așa cum reiese din postările sale de pe InstaStories. De menționat că artista a ales să petreacă ziua de duminică alături de soțul ei, plimbându-se prin oraș.

Gina Matache nu este de acord cu noua relație a fiicei sale

Cântăreața nu se declară încântată de relația pe care fiica sa, Oana, o are cu Radu Siffredi. Artista susține că alegerea pe care a făcut-o nu este una potrivită, nici pentru ea, dar mai ales, pentru copiii pe care Oana Matache îi are împreună cu Răzvan Miheț.

„Eu n-am nevoie de ginere, că eu am ginere și am un ginere super elegant, super frumos, super tătic! Că știi cum e, orice căsnicie are și un impas! Crede-mă, eu nu știu amănunte! Eu întotdeauna am văzut numai bine, niciodată nu am văzut acolo scandaluri, certuri, nu am văzut nimic! Nu știu, doar ei știu ce a fost între ei și dacă a fost ceva sau dacă a fost un moft! Habar nu am! Pentru noi a fost surpriză totală! (…)

Asemenea oameni nu vreau să văd în viață mea! Nu, nu, nu! Categoric nu! E o relație tampon! E ceva de cascadorii râsului! A venit un neica nimeni să se facă tătic, e atât… Uită-te la fața lui! Ce credibilitate are un asemenea personaj”, preciza Gina Matache în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *