Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gina Matache, dezvăluiri despre începuturile carierei. Mergea la evenimente cu căruța

Gina Matache, dezvăluiri despre începuturile carierei. Mergea la evenimente cu căruța

08 aug. 2024, 23:00,
în Cancan ultimă oră

Are o carieră în lumea muzicii de câteva decenii bune, însă nu își amintește cu drag de începuturi. Invitată în emisiunea Star Matinal e pe val, Gina Matache a vorbit despre perioada în care abia începuse să cânte. Mama Deliei Matache a povestit că uneori mergea la evenimente cu căruța.

Gina Matache nu are nevoie de prea multe prezentări căci este o figură cunoscută în lumea muzicii din România. Pe lângă faptul că are o carieră de mulți ani în domeniul muzical, artista este cunoscută și pentru că este mama Deliei Matache.

Gina Matache, dezvăluiri despre începuturile carierei

Cu ani buni de experiență în domeniul muzical, Gina Matache și-a amintit de perioada în care abia începuse să cânte. Mama Deliei a dezvăluit că nu îi face plăceres să se gândească la trecut, pentru că pe atunci era destul de dificil să onoreze unele evenimente.

„Nu vreau să îmi amintesc. Nu erau prea plăcute, în sensul că alergam dintr-un sat în altul, pe la nunți, cumetrii, tăiat de moț… Condițiile erau groaznice. Plecat cu căruța, dacă era prea departe… Era mai bine dacă era acum, că trotinetele astea sunt pe toate drumurile”, a spus Gina Matache.

Mama Deliei recunoaște că, în prezent, viața de artist este mult mai ușoară ca în trecut, raportându-se la modul de a te deplasa dintr-un capăt în celălalt. Gina Matache spune că nu de puține ori a împrumutat mașina de la fiica sa.

„Da, am avut și duba Deliei la câteva, că îți dai seama că ea e înaintea mea, are prioritate, dar în rest m-am deplasat cu ce mi-a ieșit în cale”, a mai spus artista.

Gina Matache recunoaște că de câteva luni de zile e numai prin vacanțe

Dincolo de viața profesională, Gina Matache e fericită și pe plan personal. Mama Deliei spune că în ultima perioadă a petrecut mai mult timp prin vacanțe.

„Bine fac, chiar foarte bine. Tot o țin din vacanță în vacanță. De la Paște numai prin vacanțe sunt. Nu e rău, dar parcă mai trebuie și ceva cașcaval. Îmi cam lipsește cașcavalul”, a mai spus mama Deliei Matache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *