Prima pagină » Cultural » Gina Matache, despre ginerele ei: „Nu ne încurcăm unul de altul niciodată”

Gina Matache, despre ginerele ei: „Nu ne încurcăm unul de altul niciodată”

28 sept. 2023, 10:35,
în Cultural

Gina Matache, mama Deliei, a vorbit despre relația pe care o are cu ginerele ei, Răzvan Munteanu. Artista și partenerul ei de viață sunt căsătoriți de 11 ani și formează un cuplu admirabil, lucrând împreună și în sfera profesională.

Gina Matache, mama Deliei, a făcut recent dezvăluiri despre relația pe care o are cu ginerele ei, Răzvan Munteanu, și a vorbit despre legătura specială dintre fiica ei și soțul acesteia, precum și despre modul în care acesta se comportă cu artistul.

Gina Matache, despre ginerele ei

Nu demult, mama Deliei trecea prin moment dificil după ce cealaltă fiică a sa, Oana, mamă a doi copii, s-a despărțit de soț și a intrat într-o relație care a stârnit multe controverse, cu Radu Sifredi. Acum lucrurile par să se fi stabilizat și mama artistei este recunoscătoare pentru viața pe care o duc fiicele sale… și în special Delia, care are un soț extraordinar.

De asemenea, Gina Matache a dezvăluit și cum se înțelege cu Răzvan.

„În primul rând că nu ne vedem foarte des și nu ne încurcăm unul de altul niciodată, dar nu am de ce. Mă uit în jurul meu și văd tineret care ori e cu păcănele, ori cu pasiuni din acestea ciudate, ori cu droguri.

Am zis: Doamne, dacă mi-ai da ceva viața asta, să dai noroc fetelor mele de oameni într-adevăr oameni. Nu aș avea niciodată ce să le reproșez’, a spus mama Deliei, Gina Matache, potrivit Cancan.

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu de 11 ani

Cei sunt parteneri atât în viața personală, cât și la locul de muncă, deoarece Răzvan îndeplinește și rolul de manager al artistei. Gina Matache dezvăluie că Delia este privilegiată de soartă, deoarece a găsit partenerul ideal în viața ei. Aceasta folosește cuvinte extreme. de elogioase pentru a descrie sentimentele pe care Răzvan le nutrește față de fiica sa.

„Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul-simț și și-a văzut de drum. Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin’, a mai spus Gina Matache.

Recent, Gina Matache, mama Deliei, a vorbit despre relația pe care o are cu ginerele ei cu care se înțelege de minune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *