Prima pagină » Cultural » Gina Matache a ajuns la vârsta marilor împliniri, dar ascunde o mare suferință. Ce sacrificii a făcut pentru familie mama Deliei Matache

Gina Matache a ajuns la vârsta marilor împliniri, dar ascunde o mare suferință. Ce sacrificii a făcut pentru familie mama Deliei Matache

28 iun. 2022, 09:17,
în Cultural

Mama Deliei, Gina Matache, a ajuns la vârsta marilor împliniri, dar ascunde o mare suferință. Frumoasa artistă se mândrește cu familia ei și se bucură din plin de viață. Cu toate acestea, cântăreața are o poveste de viață impresionantă, fiind măcinată de o mare teamă. Puțini sunt cei care știu ce sacrificii a făcut pentru familie mama Deliei Matache.

Gina Matache a ajuns la vârsta marilor împliniri

Frumoasa artistă Gina Matache, mama Deliei Matache, și-a construit o carieră de succes în muzică, iar în prezent se bucură de aprecierea publicului. Cântăreața va împlini anul acesta 60 de ani, însă ascunde o mare suferință. În ultima perioadă Gina Matache s-a confruntat cu probleme de sănătate și s-a refăcut destul de greu după operația făcută.

Gina Matache se mândrește cu fiicele sale care i-au moștenit talentul artistic, însă este măcinată de o mare teamă. Extrem de sinceră cu publicul, mama Deliei a dezvăluit care sunt cele mai mari frici ale sale.

„Mi-e frică să nu mor și să nu-mi pierd mințile, să nu fiu o povară pentru copiii mei. Anul asta fac 60 de ani și mi-e frică să n-o iau razna. Dacă o fi să mor, să mor de inimă. Nu vreau să le chinui. Vreau să mă ardă și cu asta-basta. Ce să stai să plângi la cimitir? Viața este aici pe pământ, dincolo om vedea ce-o mai fi.”, a mărturisit îndrăgita cântăreață.

Dincolo de suferințele din viața privată și de marile sale temeri, Gina Matache se bucură din plin de viață alături de fetele sale celebre. Oana Matache a moștenit și ea talentul mamei sale, însă a decis să se dedice familiei și s-a retras din lumina reflectoarelor. În schimb, Delia Matache este mereu în atenția publicului și face furori de fiecare dată când apare pe scenă.

O altă vedetă care ascunde o poveste de viață impresionantă și a avut parte de multe provocări în carieră, dar și în viața privată este Alexandra Velniciuc. La vârsta de 41 de ani, aceasta se menține în formă și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene.

Ce sacrificii a făcut mama Deliei Matache de dragul carierei și familiei

Gina Matache și-a început cariera muzicală la vârsta de 29 de ani, câștigând bani frumoși după ce a cântat la o nuntă. Înainte de a ajunge celebră, cântăreața a muncit foarte mult pentru familie, iar la un moment dat a avut chiar și probleme de sănătate din cauza stresului.

,,Când e vorba de câștig, muncesc oricât. Aș spăla și pe jos, nu mi-ar fi rușine. Pentru mine să câștig bani a fost foarte important și i-am câștigat muncind foarte mult. Scuipam sânge după ce terminam un weekend de nunți. Pe vremea aia cântam ore întregi, câte două zile legate. Ce am câștigat, am câștigat pe cârca mea. (…)

De cântat am cântat dintotdeauna, dar am ajuns să fac din asta o profesie pur și simplu din întâmplare. Am văzut că se pot câștiga mulți bani.  Aveam 29 de ani și a trebuit să țin locul cuiva la o nuntă așa, din joacă. Știam câteva cântecele, le-am cântat, am văzut câți bani am luat.”, a mărturisit artista.

Dincolo de provocările din plan personal, Gina Matache se bucură din plin de viață și se mândrește cu familia ei frumoasă. Cântăreața are o carieră de succes în muzică și are doar cuvinte de laudă pentru fiicele ei celebre, care i-au moștenit talentul artistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *