Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gina Felea a împlinit recent 40 de ani! Cum arată vedeta în 2024

Gina Felea a împlinit recent 40 de ani! Cum arată vedeta în 2024

21 oct. 2024, 22:16,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Gina Felea a împlinit recent 40 de ani! Artista a devenit cunoscută în România, după ce a anunțat că face angajări la clubul ei de noapte din Torino. Replicile ei au devenit virale și a ajuns cunoscută în toată țara.

Gina Felea a devenit una dintre cele mai cunoscute patroane de club de noapte. Românca este stabilită în Italia, iar în urmă cu mulți ani a căutat în țara noastră fete care să lucreze pentru ea în Torino.

Cum arată Gina Felea după 40 de ani

Gina Felea și-a sărbătorit ziua de naștere pe data de 14 octombrie. Aceasta nu s-a sfiit să se afișeze în mediul online, ba chiar a postat o fotografie provocatoare cu tortul pe care l-a avut. Cu această ocazie, românca a primit numeroase urări pe rețelele de socializare.

Vedeta a trecut printr-o transformare uriașă de când a devenit cunoscută, însă este ușor de recunoscut, mai ales pe rețelele de socializare. Românca locuiește tot în Italia și are o mulțime de urmăritori pe rețelele de socializare, semn că fanii ei nu au uitat de ea.

La scurt timp după ce a devenit virală, Gina Felea a dispărut de pe Internet, iar cu siguranță o mulțime de români își amintesc de ea. Cei care o urmăresc o apreciază pentru felul în care arată. Gina Felea se afișează des în ipostaze sexy, fiind mândră de silueta pe care o are.

Succesul în industria cluburilor de noapte

Gina Felea a cunoscut succesul în industria cluburilor de noapte din Italia. S-a stabilit în Torino, în urmă cu mai mulți ani, acolo unde a ajuns să conducă două cluburi, pentru care căuta angajate în România, conform anunțului ei.

Românca a plecat în Italia pentru a munci ca să ducă o viață mai bună. De când a devenit cunoscută, aceasta s-a afișat mereu machiată și aranjată pe rețelele de socializare, iar acest lucru nu s-a schimbat nici la cei 40 de ani împliniți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`