Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au ales numele bebelușului! Ilinca Vandici s-a emoționat

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au ales numele bebelușului! Ilinca Vandici s-a emoționat

14 feb. 2020, 08:30,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Peste câteva luni, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău își vor cunoaște minunea pe care și-au dorit-o atât de mult. Această perioadă minunată din viața lor i-a prins pe fiecare în câte un show de televiziune, astfel că provocările trăite în timpul competițiilor de la Kanal D au o semnificație aparte pentru ei. Viitorii părinți au ales deja numele bebelușului și a fost dezvăluit în cadrul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities!”. Ilinca Vandici s-a emoționat când a auzit apelativul atât de rar întâlnit.

Gina Chirilă a dezvăluit numele bebelușului la “Bravo, ai stil! Celebrities!”
În timpul unei probe de la “Bravo, ai stil! Celebrities!”, înainte să primească veștile de la jurați, Gina Chirilă a mărturisit că nu se simte prea bună și asta pentru că micuța pe care o poartă în pântece îi creează mici neplăceri.

“Nu mai sunt singură, suntem două. De asta sunt și așa… mai leșinată astăzi – nu vreau să pară o scuză. Știi cum ești, ești la jumătatea energiei, deși tu vrei… Pentru că… urmează să avem o fetiță”, a mărturisit soția lui Bogdan Vlădău, vizibil emoționată.

“Să știi că te văd așa… cu lacrimi în ochi de fericire; o să fii foarte emotivă în perioada asta”, a reacționat Ilinca Vandici.

“Da, oricum eram… Eu, ca și personalitate, sunt emotivă, acum este la pătrat”, a continuat Gina Chirilă, care are 25 de ani și este model, dar și designer.

“Dar, în egală măsură, îți împărtășesc din experiența pe care eu am trăit-o până la opt luni. L-am cărat pe bebe Zian aici, în burtică, aici, în emisiune”, a rememorat Ilinca Vandici.

“Da, tu ești un exemplu pentru mine, ești un etalon de frumusețe… Te știu, te-am văzut, te-am urmărit mai ales în perioada aceea, la televizor”, a afirmat viitoarea mămică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *