Prima pagină » Cancan » Gina Chirilă face furori pe Instagram. Ce spune vedeta despre căsnicia cu Bogdan Vlădău

Gina Chirilă face furori pe Instagram. Ce spune vedeta despre căsnicia cu Bogdan Vlădău

25 nov. 2021, 15:06,
BZI.ro, în Cancan

Fotomodelul de succes Gina Chirilă face furori pe Instagram. Frumoasa blondină este renumită în lumea fashion-ului la nivel internațional, iar viața privată a acesteia este la fel de spectaculoasă. Dincolo de prezența în lumina reflectoarelor, Gina Chirilă este o soție și o mamă devotată. Partenerul ei de viață este un bărbat celebru, fost concurent la emisiunea „Burlacul.” Iată ce spune vedeta despre căsnicia cu Bogdan Vlădău.

Gina Chirilă, ipostaze provocatoare pe Instagram 

La 26 de ani, Gina Chirilă are o carieră impresionantă în lumea modei. Aceasta atrage privirile tuturor la fiecare apariție pe scenă. Fotomodelul este o prezență activă și în mediul online, unde postează fotografii în care afișează un fizic fără cusur. Pe Instagram, vedeta apare în ținute surprinzătoare, spre încântarea admiratorilor.

Gina Chirilă este căsătorită cu fostul concurent de la „Burlacul”, Bogdan Vlădău. Diferența de vârstă dintre cei doi nu i-a împiedicat pe aceștia să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. În pofida suspiciunilor celor din jur, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri.

Fostul burlac a cunoscut-o pe frumoasa lui soție pe rețele de socializare, dar nu a crezut că va avea o relație de durată cu aceasta. Cei doi au o fetiță pe nume Katia, de care sunt tare mândri.

„Ea avea 18 ani, eu eram în perioada în care eram foarte nebun și nu am considerat că o să fie vreo relație de durată. Iată că au trecut 10 ani, avem o fetiță superbă care ne-a împlinit”, a explicat Bogdan Vlădău.

De când au devenit părinți, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău sunt extrem de fericiți și se bucură de viața de familie alături de fetița lor.

Ce spune fotomodelul despre mariajul alături de Bogdan Vlădău

Relația dintre Gina Chirilă și celebrul burlac a provocat controverse de la început. Diferența de vârstă de 15 ani dintre cei doi nu a reprezentat însă un obstacol. Frumoasa blondină a declarat în repetate rânduri că este extrem de fericită alături de partenerul ei de viață, care o surprinde mereu.

Gina Chirilă a mărturisit faptul că soțul ei, Bogdan Vlădău, a cerut-o în căsătorie într-un mod surprinzător. În cadrul unui interviu, fostul burlac a povestit ce s-a întâmplat în momentul în care dorea să îi ofere inelul iubitei lui.

„Ne-am strâns toți – acolo, în mănăstire, este o biserică într-o biserică, ascunsă pe niște scări, unde se făceau slujbe pe timpul comunismului, când era ilegal să faci. (…)

Și la un moment dat a venit unul dintre părinții de acolo, care se ocupă de administrare, și a strigat foarte tare: ”Și? I-a dat inelul?”. S-a făcut liniște, mie mi-a căzut fața. El se grăbea, avea senzația că a ajuns târziu și a pierdut momentul, când colo…”, a declarat Bogdan Vlădău.

Gina Chirilă se declară în prezent o femeie împlinită. La 26 de ani, vedeta este un fotomodel de succes la nivel internațional și are o familie frumoasă.

Cu toate acestea, traseul ei profesional a fost plin de provocări și experiențe mai puțin plăcute. Soția lui Bogdan Vlădău a povestit în cadrul unei emisiuni cum s-a descurcat ea în lumea modei și care sunt dezavantajele acestei profesii.

„Ca orice altă meserie, probabil, modellingul are plusuri și minusuri. E foarte important să ai inteligență emoțională, din punctul meu de vedere, să poți să te descurci în situațiile astea, pentru că ele se întâmplă, sunt reale.

Aveam colege care aveau 14-15 ani, care au trecut prin aceleași încercări ca și mine, poate prin unele mai grele. Nimeni nu te obligă să faci ceva în industria asta, dar te manipulează cumva încât nu mai știi ce să faci exact”, a mărturisit vedeta.

Gina Chirilă este activă în mediul online și atrage privirile tuturor pe Instagram. Fotomodelul are o carieră impresionantă în lumea modei și o căsnicie frumoasă alături de celebrul Bogdan Vlădău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *