Prima pagină » Cancan » Gina Bradea are mari probleme de sănătate. Celebra bucătăreasă a fost operată de urgență

Gina Bradea are mari probleme de sănătate. Celebra bucătăreasă a fost operată de urgență

03 oct. 2022, 09:43, 2 ,
în Cancan

Celebra bucătăreasă Gina Bradea are mari probleme de sănătate. Aceasta a fost operată de urgență la Institutul Oncologic din Cluj. Femeia a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care a spus ce afecțiuni are și ce urmează să facă cu privire la asta.

Gina Bradea are o poveste de viață impresionantă. Născută în Galați, într-o familie care nu i-a permis să aibă prea multe vise, bucătăreasa a reușit să-și depășească toate limitele și să-și construiască o viață plină de realizări.

Gina Bradea are mari probleme de sănătate

În urmă cu câteva zile, Gina a postat un mesaj pe rețelele de socializare pentru a-și ține fanii la curent cu starea ei de sănătate.

„Bună, dragilor. Sunt la Institutul Oncologic din Cluj, așa cum v-am mai spus. Mâine mă operez. Să vă rugați pentru mine. Zilele astea mi-am făcut analize. Am descoperit, cu mare surprindere, că aveam analizele foarte proaste la ficat și zilele acestea am fost, cum vedeți, în perfuzii, medicamente, analize ca să pot intra mâine în operație. O să fiu foarte bine.”

“Sunt pe mâini foarte foarte bune. (…) O să revin după operație să vă spun cum mă simt, dar până atunci, vă rog din tot sufletul să vă faceți analize. Faceți analize pentru că eu am descoperit că am tensiune, deși nu știam, probleme cu ficatul, deși nu știam, iar toate acestea sunt după COVID. Faceți-vă analizele. Vă rog mult. Mergeți și faceți-vă analizele pentru că nu se știe. Eu mă simțeam rău de mai bine de un an și nu știam de ce. Faceți analizele ca să nu fie prea târziu. Vă iubesc.”, a mai adăugat aceasta.

Cine este Gina Bradea

Gina Bradea se descrie ca fiind un Săgetător complet (Săgetător cu ascendent în Săgetător) care întrunește toate caracteristicile acestei zodii. Este mereu veselă și pusă pe șotii, ca un titirez în continuă mișcare, nonconformistă și rebelă, sinceră, altruistă, ambițioasă, încăpățânată, justițiară, mare expertă-n gafe copilărești și multe altele.

Aceasta mai spune că este o moldo-dobrogeancă din Galați, cu mama moldoveancă de pe linia Bârladului și tata dobrogean, dintr-un sătuc modest de lângă Isaccea. Bucătăreasa are un apartament în Galați și o căsuță la țară, la Revărsarea.

Gina spune că a lucrat câțiva ani ca bucătar-cofetar-patiser-barman-bufetier-ospătar. Fiind dezamăgită de salariul exagerat de mic, munca extrem de grea și lipsa de satisfacții, fară un program fix, aceasta a părăsit repede lumea restaurantelor.

De câțiva ani, Gina Bradea face o serie de vloguri cu rețete culinare pe Youtube. Aceasta a lansat și o carte ce s-a bucurat de un real succes.

În prezent,  Gina Bradea are probleme de sănătate, însă speră să le poată depăși cu brio. Alături de aceasta sunt toți susținătorii ei care au ținut mereu să fie lângă ea.

Comentarii
  • Obezitatea plus vaccinul…

  • Mai este o „bucatareasa” si pretinsa artizan in Iasi, musai sagetatoare (dar mai degraba multiplu sagetata) care are probleme de sanatate. Pe ea o ajuta administratorul si cu socrello agricultorul, da’ degeaba: tot fara bon fiscal vinde haleala facuta cu par de motan. A avut acum ceva ani un avertisment clar de grasime excesiva (e ok, intretinutului ii place si asa) si de tigari, insa de unde Domnul n-a semanat, nici nu ai ce culege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024