Prima pagină » Cancan » Gina Bradea a spus prin ce chinuri a trecut până să ajungă la operație. Declarații dureroase făcute de celebra bucătăreasă

Gina Bradea a spus prin ce chinuri a trecut până să ajungă la operație. Declarații dureroase făcute de celebra bucătăreasă

16 nov. 2022, 09:42,
în Cancan

În urmă cu câteva săptămâni, Gina Bradea (55 de ani) a trecut printr-o operație, în urma unor probleme de sănătate mai vechi, cu ficatul și hipertensiunea arterială. Starea Ginei s-a înrăutățit considerabil după ce a făcut COVID-19.

“Sunt la Institutul Oncologic din Cluj, așa cum v-am mai spus. O să mă operez. Să vă rugați pentru mine. Zilele astea mi-am făcut analize. Am descoperit, cu mare surprindere, că aveam analizele foarte proaste la ficat și zilele acestea am fost, cum vedeți, în perfuzii, medicamente, analize ca să pot intra în operație” a anunțat Gina Bradea, înainte de a-i fi făcută intervenția chirurgicală.

Gina Bradea a spus prin ce chinuri a trecut până să ajungă la operație

Îndrăgita bucătăreasă a trecut cu bine peste operație, dar partea de recuperare a fost mai dificilă. Bloggerița a vorbit, într-o filmare postată pe YouTube, cum se simte după operație, după ce i-au fost scoase firele și ce intervenție a făcut. Bloggerița a precizat că mama ei a decedat din cauza unui cancer ovarian, iar ea își face des analize și controale medicale.

“Să vă spun ce mi s-a întâmplat. Am făcut o histerectomie totală (n.r. – operație de îndepărtare a uterului). De la burtă, până mai jos, am scos tot. Am evitat un cancer în felul acesta. Pentru că mama mea a murit de cancer ovarian. Iar eu, an de an, mă duc la contorale, analize, test Papanicolau,” a povestit Gina, în clipul publicat pe Youtube.

În timpul pandemiei, între 2020-2022, Gina Bradea nu s-a mai dus la controale medicale. Iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit. Așa a ajuns direct pe masa de operație.

“În pandemie, timp de doi ani, nu am fost. Apoi m-am dus la doctor și m-am speriat – valori ridicate la ficat, la colesterol, la glicemie. Niciodată nu am avut așa ceva. Pentru că nu mănânc pâine, dulce, prăjeli. O fi fost de la COVID-19, de la vaccinuri… nu știu. (…) Am trecut prin iad timp de câteva luni, când am făcut toate analizele posibile. Apoi m-am operat la Institutul Oncologic din Cluj,” a mai spus aceasta.

Gina Bradea va lua o pauză de recuperare

Gina le-a transmis apoi tuturor celor care îi urmăresc activitatea în mediul online că după ce va lua o pauză de recuperare, își va relua activitatea, însă a decis să schimbe ceva în modul în activitea publică. Bloggerița își va rezerva două zile pe săptămână doar pentru a se odihni și îngriji. În aceste zile de odihnă, bucătăreasa nu va mai ține legătura cu publicul.

“Voi reveni, dar întâi mă voi odihni. Pentru că merit. Iar de acum, două zile pe săptămână vor fi ale mele. Nu voi mai răspunde la întrebări, nu voi mai intra pe internet, pentru că suntem cu toții oameni. Haideți să ne iubim întâi pe noi”, a transmis Gina Bradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`