Prima pagină » Jocurile Olimpice Paris 2024 » Gimnasta Sabrina Voinea, noi detalii cu privire la situația de la Jocurile Olimpice de la Paris

Gimnasta Sabrina Voinea, noi detalii cu privire la situația de la Jocurile Olimpice de la Paris

07 aug. 2024, 17:20,
în Jocurile Olimpice Paris 2024

Gimnasta Sabrina Voinea transmite noi detalii cu privire la situația de la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Mă simt puțin mai bine și îmi doresc foarte mult să mi se dea dreptate și să fie un rezultat, la final, foarte bun”, a spus Sabrina Voinea la venirea în țară, conform Mediafax.

Camelia Voinea, mama și antrenoarea Sabrinei a transmis că se simt mai bine, dar nu vor renunța la luptă. Fosta gimnastă susține că nu ele nu vor medalia nimănui.

„Suntem puțin mai bine, șocate am fost alaltăieri după-amiază, spre finalul zilei. Nu ne vom lăsa, eu nu mă las atâta timp cât știu ce dificultate a avut Sabrina la sol, cât de corect a executat și partea arttistică, și partea acrobatică, faptul că au încercat să ne păcălească cu acea zecime… nu voi renunța, merg până în pânzele albe, până se va face dreptate. Eu nu cer medalia nimănui, atât am spus pot fi la egalitate, Sabrina cu cea din America, dar este clar că Sabrina urcând cu această zecime de la sol are bronzul”, a declarat Camelia Voinea la Aeroportul Otopeni.

Ea spune că rezultatul final după reanalizarea exercițiului ar putea fi dat joi: „Oricum până la finalizarea Jocurilor Olimpice, care e foarte aproape, va trebui să avem un rezultat final”.

Camelia Voinea a mulțumit românilor care au fost alături de ea și de Sabrina: „Au vrut să credem că România este mică, dar noi românii suntem putenici și nu vom lăsa”.

Mihai Covaliu: „Lupta continuă, aveți încredere în noi”

Canotorii și gimnaștii români are au participat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 s-au întors în România.

„Multumim pentru primire. Putem simții emoția și bucuria cu care ați întâmpinat o parte din delegația României”, a spus președintele COSR în deschiderea discursului său.

„Canotajul, gimnastica și tenisul de masă s-au întors în țară. Îi felicităm pe toți cei care au reușit să participe și mai ales felicitări celor care au reușit să câștige medalii la Jocurile Olimpice, dar și celor care nu au reușit.

Mihai Covaliu: „I-am văzut supărați, e bine că sunt supărați, înseamnă că le pasă”

Mihai Covaliu, Președinte la Comitetul Olimpic și Sportiv Român, a transmis că sportivii români vor mai câștiga medalii.

„I-am văzut supărați, e bine că sunt supărați, înseamnă că le pasă, știu ce au greșit și nu vor repeta greșelile. Suntem în primele 20 de națiuni și avem de ce să fim bucuroși, să fim mulțumiti, și sperăm că sportivii români vor mai câștiga medalii. Acești sportivi au reușit după o muncă extraordinară și o muncă incredibil de grea. Sunt cele mai frunoase medalii de multe ediții ale JO, sunt grele. Mulțumim celor care au au fost alături de noi în acest drum, memri familiilor, echipele tehnice, oamenii mai mult sau mai puțin știuți, oamenii din echipa COSR și din federațiile de specialitate, toți au câte o bucățică din aceste medalii. Lupta continuă, vă rugăm să aveți încredere în noi, în toți cei care trebuie să-și facă datoria în afara sălii, inclusiv Nadia Comăneci care a pus o presiune fantastică asupra Federației Internaționale de Gimanstică, pentru a primii nota pe care o meritați. Vă felicităm și vă iubim”, a transmis Mihai Covaliu, Președinte la Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *