Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gigi Sima, despre nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. „Nu mă voi ascunde după deget…”

Gigi Sima, despre nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. „Nu mă voi ascunde după deget…”

31 ian. 2022, 13:13,
în Cancan ultimă oră

Gigi Sima, solistul trupei Pindu, a vorbit despre nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Toți membrii formației de cântece armânești se declara fani înfocați ai tenismenei. Aceștia o încurajează și o susțin necondiționat, atunci când aceasta are vreun meci important.

În cadrul unui interviu, solistul formației a făcut declarații neașteptate despre sportivă.

Gigi Sima, despre nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Simona Halep este iubită de o țară întreagă, în special de oamenii apropiați. Solistul trupei Pindu, cel care a și cântat la nunta sportivei cu Toni Iuruc, a făcut declarații neașteptate.

În cadrul unui interviu, cântărețul a spus că este un mare fan al acesteia și că încearcă să o susțînă cât mai mult. Îi face galerie și îi transmite cele mai bune gânduri, atunci când tenismena are vreun meci important.

„O iubim fiindcă e de-a noastră. Și când zic de-a noastră nu mă refer la faptul că este aromâncă, ci la faptul că este româncă. Fiindcă noi nu facem diferențe pe aceste criterii. Îi facem într-un fel și galerie, chiar și de la distanță, dar cel mai important este că o încurajăm telepatic, ca să zic așa!’, a declarat Gigi Sima, potrivit Playtech.

Membrii trupei Pindu se strâng mereu când Simon Halep are meci și îi fac galerie, fie din barurile în care merg, fie din sufrageriile lor.

„Îi mai strigăm și noi, din barurile sau din sufrageriile în care ne strângem ca să-i urmărim partidele pe care le joacă, dar o facem mereu în românește. De altfel, nu există în aromână vreo urare diferită de noroc sau baftă. Și încercăm să ne bucurăm de fiecare dată de ceea ce ne arată, fiindcă ne place să credem că joacă și pentru noi!’, continuă seria confesiunilor solistul vocal al celor de la „Pindu’, potrivit sursei citate anterior.

Simona Halep are și zile proaste

Chiar dacă au existat și momente mai dificle în cariere sportivei, Gigi Sima recunoaște că Simona a revenit tot timpul mai pregătită. În continuare, a mai adăugat că nici nu ar avea cum să se supere pe ea, când este o așa tenismenă talentată.

„Sigur, nu mă voi ascunde după degete și am să vă spun că Simona are și zile proaste. Într-un fel e ca Rapidul, care poate prinde zile de excepție și spulberă pe oricine, dar și zile de uitat, în care nu poți înțelege în ruptul capului cum au putut lua bătaie. Însă e mereu campioana noastră și ca atare nu avem voie să ne supărăm pe ea’, adaugă același Gigi Sima.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *