Prima pagină » Radio » Actualitate » Gigi Hadid este noua iubită a lui Bradley Cooper. Ce diferență de vârstă e între ei

Gigi Hadid este noua iubită a lui Bradley Cooper. Ce diferență de vârstă e între ei

12 oct. 2023, 15:58,
în Radio

Gigi Hadid este noua iubită a lui Bradley Cooper, între celebrul model și actor fiind o diferență de vârstă de 20 de ani. Anterior, modelul a avut o relație de aproape un an cu Leonardo DiCaprio, bun prieten de-ai lui Bradley. Potrivit unor surse, Gigi Hadid și Bradley Cooper și-ar putea duce relația la un nou nivel.

Gigi Hadid și Bradley Cooper sunt tot mai des văzuți împreună și pare că relația dintre ei devine tot mai serioasă. Cei doi s-au întors la New York cu aceeași mașină, sâmbăta trecută, după ce au bifat o evadare rapidă. În plus, Daily Mail a publicat fotografii cu Hadid și Bradley plecând de la Via Carota din Manhattan, unde luaseră cina. Gigi Hadid și Bradley Cooper s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și au fost observați împreună de nenumărate ori în ultimele săptămâni, potrivit Unica.ro.

Gigi Hadid este noua iubită a lui Bradley Cooper

Gigi Hadid s-a despărțit de Leonardo DiCaprio în această vară. Anterior, Hadid, în vârstă de 28 ani, și Zayn Malik, care are 30 de ani, s-au despărțit în octombrie 2021, după ce s-au iubit timp de șase ani.

Mai apoi, blonda a avut o relație cu prietenul lui Cooper, Leonardo DiCaprio, care are 48 ani. Deși ea și starul din filmul „Titanic” nu au confirmat niciodată povestea, au fost fotografiați la multe petreceri împreună și au fost surprinși și în numeroase restaurante din noiembrie 2022 până în iulie 2023.

Între timp, Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit în iunie 2019. Apoi, actorul s-a întâlnit pentru scurt timp cu Huma Abedi. Ba mai mult s-a spus că își încearcă din nou norocul cu Shayk, după ce au plecat împreună într-o călătorie în Italia.

Gigi Hadid și Bradley Cooper ar putea duce relația la alt nivel

Se pare că Gigi Hadid și Bradley Cooper au multe în comun în ciuda diferenței de vârstă de 20 de ani. Unele surse apropiate proaspătului cuplu au declarat pentru Us Weekly că, deși iau lucrurile încet, cunoscutului model, în vârstă de 28 de ani, îi place foarte mult să petreacă timpul cu actorul.

„Amândoi sunt părinți singuri și împărtășesc un simț al umorului similar”, a declarat o persoană din anturajul celor doi.

În timp ce Hadid o are pe fiica Khai, de 3 ani, cu fostul iubit Zayn Malik, Cooper este tată pentru Lea De Seine, în vârstă de 6 ani, din relația cu Irina Shayk, care acum se vede cu Tom Brady.

Deși Hadid este deschisă ideii de a-l cunoaște mai bine pe Cooper, se pare că „nu are nicio intenție să o prezinte pe Khai cuiva cu care se întâlnește”, decât dacă este într-o relație serioasă.

Gigi Hadid visează să devină actriță

Surse din anturajul celor două vedete au mai spus pentru People că Hadid e îndrăgostită de Bradley Cooper de ceva vreme. Cu toate acestea, o persoană din interior a remarcat, de asemenea, că modelul mai caută ceva la relația cu Cooper, dincolo de romantismul pe care îl trăiesc. Se pare că Hadid este interesată să se remarce în actorie, ceea ce ar putea fi un alt punct de legătură între ea și starul din producția „A Star is Born”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *