Prima pagină » Sport » Gigi Becali vrea să-l numească antrenor la FCSB pe Mihai Pintilii: „Cred că el o să fie”
Gigi Becali vrea să-l numească antrenor la FCSB pe Mihai Pintilii:

Gigi Becali vrea să-l numească antrenor la FCSB pe Mihai Pintilii: „Cred că el o să fie”

09 iul. 2020, 04:00,
în Sport

Bogdan Vintilă nu mai este antrenorul principal al celor de la FCSB, iar în locul său patronul Gigi Becali vrea să-l numească pe Mihai Pintilii

Bogdan Vintilă nu mai este antrenorul principal al celor de la FCSB, iar în locul său patronul Gigi Becali vrea să-l numească pe Mihai Pintilii. Finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat acum că Mihai Pintilii are cele mai mari șanse să preia banca tehnică a echipei.

„O să vină toți, dar cred că Pintilii o să fie, el are cea mai mare autoritate la jucători. Nu e problemă că n-are licență, o are Toni Petre, o are Vintilă. Vintilă rămâne, el mă ascultă, că are de la duhovnic, e obligat să asculte, așa e între creștini. Dacă luăm Cupa, ce primă să ia Vintilă? Prima la stânga și prima la dreapta, atât. La mine nu ia nimeni bani dacă nu aduce bani. La mine trofeele nu contează, e doar slavă deșartă, doar banul contează. Dumnezeu a lăsat banul, cu banul faci milostenie, faci fapte bune. Cu trofeul nu faci nimic!”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Mihai Pintilii, viitorul antrenor al FCSB, s-a născut la Iași

Mihai Pintilii, fostul căpitan al celor de la FCSB, a pus ghetele în cui în această iarnă, la 35 de ani. El a rămas în staff-ul echipei, ca și antrenor secund.
Mihai Pintilii s-a născut la Iași și a evoluat la echipe precum Jiul Petroșani, Internațional Pitești, Pandurii, Al Hilal, Hapoel Tel Aviv și FCSB.
Pintilii a devenit un simbol pentru FCSB în ultimii ani, echipă pentru care a evoluat în 177 de partide. Pintilii a cucerit două campionate și o Supercupă a României cu FCSB.

Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că jucătorii săi au băut alcool în cantonament

Gigi Becali a reacționat imediat, după ce a aflat că mai mulți jucători de la FCSB ar fi petrecut, alături de Bogdan Vintilă, în cantonamentul echipei, după meciul cu FC Botoșani, 1-1. Cum a reacționat Gigi Becali, când a aflat că fotbaliștii de la FCSB ar fi petrecut
Patronul roș-albaștrilor spune că va investiga acest caz și că astfel de derapaje nu sunt permise la clubul său.

„Am fost ieri la baza de la Berceni, dar eu am fost pentru că acolo facem o biserică. Dacă este adevărat ceea ce îmi spui, îi mănânc. Eu unul nu am auzit nimic. Cum să facă Vintilă șpriț cu ei? Este incredibil ceea ce aud.
Le spun băieților să se trezească, pentru că pe mine nu vreau să mă bată Rotaru în campionat. Cu Dinamo este altă treabă, că ar fi ultima să mă elimine de la 3-0. Oricum, asta cu sprițul nu rămâne așa, dacă este adevărat. Eu am oameni care răspund în fața mea de echipa asta”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Ce s-ar fi întâmplat la baza de pregătire a celor de la FCSB

După egalul cu FC Botoșani, din etapa trecută, scor 1-1, mai mulți jucători de la FCSB s-ar fi strâns în camera unui coleg. Conform ProSport, la masă ar fi participat participat Florinel Coman, George Miron, Florin Tănase, Ovidiu Popescu, dar și antrenorul Bogdan Vintilă.
Gigi Becali i-ar fi reproșat deja lui Coman acest „derapaj”:

„Eu vreau să te vând pe milioane și tu ai început cu băutura. Nu vă e rușine?”.

Gigi Becali (62 de ani) a spus cum a ajuns să-l legitimeze pe Marius Briceag (28 de ani) la FCSB. Omul de afaceri lasă de înțeles că a urmărit piața cu mare atenție și că a ajuns la această concluzie.
Milionarul din Pipera a schimbat iar strategia la echipa de fotbal și a decis să nu mai aducă fotbaliști străini. În aceste condiții, Becali a ajuns la concluzia că Briceag este fotbalistul de care are nevoie.

Gigi Becali a dezvăluit cum a ajuns să-l aducă pe Briceag la FCSB

„Păi care fundaș central e mai bun decât Briceag în campionatul României? Ghiță? Da, e bun, îmi place foarte mult. Dar, de Ghiță nu vrea Hagi să discute. Boly nu, că nu mai iau străini. Eu pe Briceag îl bag fundaș central”, a spus Gigi Becali, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea Digi Sport Special.
Omul de afaceri a spus că nici nu mai este dispus, la acest moment, să mai bage bani în transferuri. Doar eventuala plecare a lui Dennis Man, pe care cere 15 milioane de euro și 10% dintr-un viitor transfer, ar putea să-l mai facă iar să investească bani în transferuri.

„Nu dau bani, nu cumpăr jucători. Dacă ajută Dumnezeu, vând un jucător, după aia se schimbă situația, să îmi scot ăștia 7-8 milioane, care sunt băgați acum, să mai rămână în club 7-8 milioane și după aia ne apucăm iar de investiții.
Anul trecut pierdusem 2-3 milioane. Nu am pierdut, ci doar am completat și am ajuns la 7-8 acuma. Am împrumutat clubul cu banii ăștia. Dacă se scufundă pământul și nu scot banii ăștia, nu mai dau bani la club”, a mai spus Becali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *