Prima pagină » Actualitate » Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”

Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”

25 iul. 2024, 08:10, 2 ,
BZI.ro, în Actualitate

Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold. Latifundiarul din Pipera a adus acuzații grave la adresa festivalului Untold și vrea să facă un proiect de lege prin care să interzică concertele pe stadioane. Rămâne de văzut dacă inițiativa sa legislativă va găsi susținere în rândul autorităților și al comunității sportive.

Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold

Omul de afaceri Gigi Becali vrea să interzică concertele pe stadioane printr-un proiect de lege. Patronul echipei FCSB a lansat acuzații grave la adresa festivalului Untold și susține că aici se consumă droguri de mare risc.

Latifundiarul din Pipera a fost extrem nemulțumit de faptul că nu au putut fi prezenți mai mult de 27.000 de fani, deoarece Național Arena este indisponibilă în această perioadă, pentru diverse concerte și evenimente.

Omul de afaceri este indignat de faptul că trebuie să dispute meciurile din această perioadă pe o arenă mai mică, din cauză că pe stadioanele mari din țară sunt programate concerte sau festivaluri. Patronul echipei FCSB a vorbit în principal despre festivalul Untold, chiar dacă acesta este organizat la Cluj, nu în Capitală.

„Am să mă ocup eu să nu mai fie Untold! Pe stadion trebuie fotbal, nu sataniști și nebuni cu muzica. Jucăm fotbal sau cocaină și hașis, marijuana și heroină? Ăștia nu mai pot fi opriți, nu vedeți că intră cu drogul în nas direct pe scenă? Ei spun că așa îi învață Europa, că acolo sunt lăsați, că e normal. Eu nu acuz Europa, doar sataniștii nebuni și drogați. Dar așa e, voi sunteți contra normalității. Eu nu spun să nu fim cu Europa, dar să nu ascultăm toate legile lor. Eu vreau să joc fotbal pe stadioane”, a declarat Gigi Becali.

Untold schimbă programul Superligii!

LPF a anunţat programul etapei a patra din Superliga. Liga Profesionistă de Fotbal precizează că a decis inversarea turului cu returul partidei Universitatea Cluj – CFR Cluj, deoarece pe Cluj Arena are loc festivalul Untold.

Liga Profesionistă de Fotbal a decis inversarea turului cu returul partidei Universitatea Cluj – CFR Cluj, progamat în etapa a 4-a. S-a luat în considerare că imposibilitatea disputării jocului programat iniţial (Universitatea Cluj – CFR Cluj) pe Cluj Arena este una obiectivă şi insurmontabilă, întrucât aceasta a intervenit independent de voinţa clubului gazdă (Universitatea Cluj), iar cele patru zile consecutive în care urmează a se desfăşura festivalul Untold (8 – 11 August) nu pot suporta nicio modificare.

Declarațiile lui Gigi Becali au generat un val de reacții în rândul publicului și al organizatorilor de evenimente. Unii susțin inițiativa sa, considerând că stadioanele ar trebui să fie folosite doar pentru competiții sportive, în timp ce alții critică abordarea sa, considerând-o o limitare a diversității culturale și a libertății de exprimare.

Gigi Becali continuă să fie o voce puternică în spațiul public românesc, propunând măsuri drastice pentru a proteja sportul rege și criticând vehement evenimentele culturale care, în opinia sa, deturnează scopul principal al stadioanelor. Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold și rămâne de văzut dacă inițiativa sa legislativă va găsi susținere în rândul autorităților și al comunității sportive.

Comentarii
  • Păi, ia să desființeze și meciurile care se desfășoară după orele 22.00, apropo de sataniști și noctambulii.

  • Untold înseamnă „cel despre care nu vorbim” adică aghiuță…
    Bravo nea Gigi, afara cu sataniștii și drogații din tara !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *