Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gigi Becali va deveni iar bunic. Fiica sa, Teodora, este însărcinată pentru a doua oară: ”Se naște peste 4-5 luni”

Gigi Becali va deveni iar bunic. Fiica sa, Teodora, este însărcinată pentru a doua oară: ”Se naște peste 4-5 luni”

25 apr. 2022, 22:16,
în Cancan ultimă oră

Anul acesta, sărbătorile de Paște au venit cu o veste imensă pentru familia Becali. Latifundiarul din Pipera anunță, plin de bucurie și recunoștință, că va fi pentru a doua oară bunic.

La 63 de ani, afaceristul are mai mult decât ar fi visat vreodată, motiv pentru care, de ani buni, s-a apropiat mult de Dumnezeu, căruia acum îi mulțumește pentru cea mai recentă minune din viața sa.

Teodora îl va face bunic pentru a doua oară pe Becali

Fiica cea mare a afaceristului, Teodora, urmează să devină mamă pentru a doua oară. Vestea sarcinii a făcut-o publică chiar Gigi Becali. Conform acestuia, deși nu a oferit foarte multe detalii despre bucuria care s-a abătut asupra sa, la sfârșitul anului, familia Becali va mai avea un moștenitor.

„Aștept al doilea nepot. Se naște peste 4-5 luni”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei emisiuni TV.

Teodora Becali și Mihai Mincu s-au căsătorit în anul 2019, atunci când latifundiarul a cheltuit o avere pentru ca evenimentul să fie unul de care să se vorbească mult timp.

Un an mai târziu, cei doi soți, în iunie 2020, i-au oferit lui Becali primul nepot, o fetiță. Maria este cea care îi calcă pe urme afaceristului. Micuța, spune Becali, este foarte credincioasă și foarte apropiată de Dumnezeu, ceea ce nu poate decât să-l bucure pe celebrul bunic.

”Nepoata mea vine și pupă toate icoanele. Eu am ajuns târziu la credință. Tata era lacom și eu m-am luat după el. Acum sunt lacom de Hristos”, a mai spus latifundiarul din Pipera.

Teodora și soțul ei i-au interzis că le aducă viața în atenția tuturor

În urmă cu doi ani, atunci când venea pe lume Maria, Gigi Becali, ca și acum, a ieșit și a vorbit public despre bucuria din familia sa. Însă, a ținut să precizeze că nu poate oferi prea multe detalii despre fiica și nepoata sa. Și asta pentru că Teodora și soțul ei i-au interzis că le aducă viața în atenția tuturor. Rămâne de văzut dacă și anul acesta, odată cu nașterea celui de-al doilea nepot, istoria se va repeta.

„Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme. O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineța când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, spunea la acea vreme afaceristul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *