Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gigi Becali, supărat pe restricțiile impuse de autorități: „Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă”

Gigi Becali, supărat pe restricțiile impuse de autorități: „Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă”

23 mart. 2021, 22:50,
Bianca Rebegea, în Cancan ultimă oră

Gigi Becali nu este de acord cu măsura carantinării Bucureștiului. Astfel că, latifundiarul din Pipera transmite că nu se va supune, sub nicio formă, regulilor impuse de autorități.

Fiindcă numărul de cazuri de infectare cu noul coronavirus a crescut alarmant, autoritățile plănuiesc să carantineze Capitala până după sărbătorile pascale. De aceea, populația este extrem de revoltată, însă cel care a anunțat public că nu se va supune măsurilor este Gigi Becali. Conducătorul FCSB spune că el nu își imaginează ca nici în acest an să nu participe la slujba de Înviere.

Gigi Becali: „Cum să mă ții pe mine în cușcă?”

Latifundiarul din Pipera este supărat foc pe autorități și spune că nu va ține cont de măsurile impuse de acestea. Își dorește cu ardoare să participe la Slujba de Înviere și nimeni nu-l va împiedica să o facă, nici măcar amenzile sau închisoarea.

„Paștele e Paște, e mare sărbătoare. Nu ne interesează mască, nu ținem cont de carantină! Să fie sănătos Arafat. Hotărăște el ce facem noi? Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă. Să facă ce vor, să dea amenzi, să bage în pușcărie.

Restul românilor, dacă gândesc așa, să facă și ei ca mine. Eu sunt om și ies să fac ce vreau. Cum să mă ții pe mine în cușcă? Ce treabă am cu Arafat? Cum să mă țină Arafat în casă?”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali este împotriva vaccinului anti-COVID-19: „Eu nu mă vaccinez nici dacă mor”

Patronul FSCB a dezvăluit că nu se va vaccina sub nicio formă. El a vorbit despre teoria conspirației, a adus în discuție cipurile introduse sub piele și controlul populației prin tehnologie.

„Nu mai scăpăm de pandemia asta! Eu nu mă vaccinez nici dacă mor. Eu iau cinci picături dintr-un medicament și timp de un an de zile nu am probleme. E mai bun ca vaccinul. Dar nu mă vaccinez! Îmi e frică.
Ați văzut că în Anglia e deja altă tulpină… O să vină și o să spună «Băi, nu am nimerit bine. Mai facem un vaccin». Și o mai fie unul, și încă unul… Și peste patru sau cinci azi o sa spun.

«Pentru că nu putem să ținem evidență și să știm bine cine a făcut vaccin, trebuie să punem cip în mâna dreaptă sau în frunte! E pericol mare și trebuie să știm ce vaccinuri ai făcut»”, a mai declarat finanţatorul.

Gigi Becali spune că anul 2020 este începutul sfârșitului, iar lumea o să mai dureze 40-50 de ani.

„Mai bine zic «Taie-mi capul!». Dar vaccin nu fac! O să te oblige să îți bagi cip! Și ce înseamnă mâna dreaptă și fruntea? Înseamnă Sfânta Cruce! Și asta-l are pe drac.

Și o să spună să-ți pui plachetă cu 666 în tine. Și degeaba mai faci Sfânta Cruce pentru că-l ai pe dracul în tine. Te manipulează cu 5G, cu 9G! Au și 9G! Te manipulează cu calculatoarele.

Nu e conspirație, asta spun Sfinții Părinți. Anul 2020 e începutul sfârșitului. Mai durează 40-50 de ani. Noi nu prindem, dar vor prinde copiii noștri. ”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024