Prima pagină » Sport » Gigi Becali speră să dea lovitura după EURO 2021: „Eu nu vând marfa la prima strigare”
Gigi Becali speră să dea lovitura după EURO 2021:

Gigi Becali speră să dea lovitura după EURO 2021: „Eu nu vând marfa la prima strigare”

19 mart. 2021, 02:00,
în Sport

Gigi Becali spune că jucătorii de la FCSB care au fost chemați la naționala de tineret pentru EURO 2021 vor fi și mai valoroși după acest turneu final.
Adi Mutu a chemat nu mai puțin de șase jucători pentru EURO 2021 de tineret. O veste pe care Gigi Becali a întâmpinat-o cu bucurie. Patronul FCSB susține că jucătorii săi vor fi și mai valoroși după Campionatul European de Tineret, competiție care se desfășoară în Ungaria și Slovenia.

Gigi Becali speră să se umple de bani după Campionatul European de Tineret

Omul de afaceri din Pipera este de părere că jucătorii săi vor impresiona la EURO 2021 și vor fi astfel tot mai căutați. Gigi Becali spune că expunerea lor la acest turneu final le va crește prețurile, care nici până acum nu erau mici:

„După meciurile de la Campionatul European de Tineret, prețurile jucătorilor de la FCSB vor crește cu încă 5 milioane de euro la fiecare. Păi Moruțan nu e fotbalist? Acolo o să le arate el cine este Moruțan din Romania. Lasă că știu eu că mulți vor sta pe acolo cu ochii pe jucătorii de la noi. Dar să nu creadă impresarii ăștia că Gigi Becali își va da marfa la prima strigare. Nu tată, ai bani, atunci stăm de vorbă. Nu ai bani de jucătorii mei, atunci nici să nu mă cauți. Că sunt arabi, americani, turci sau italieni, le spun la toți că Becali are marfă scumpă. Pe ce banii se transfera sârbii? La noi nu se poate așa”, a declarat Gigi Becali.

Ce jucători are FCSB la naționala de tineret: Andrei Vlad, Denis Haruț, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Olimpiu Moruțan și Octavian Popescu

Lotul României pentru Campionatul European de Tineret, EURO 2021:

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Eșanu (Dinamo București);
Fundași: Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Denis Haruț (FCSB), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Raul Opruț (AFC Hermannstadt), Radu Boboc (FC Viitorul);
Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), Răzvan Oaidă (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Alexandru Mățan (Columbus Crew/SUA);
Atacanți: George Ganea (FC Viitorul), Valentin Costache (CFR Cluj).
Lista adițională: Mihai Popa (Astra Giurgiu), Mihai Velisar (Gaz Metan Mediaș), Ricardo Grigore (Dinamo), Andrei Rațiu (Villarreal/Spania), Adrian Șut (FCSB), Gabriel Simion (FCSB), Vlad Dragomir (Virtus Entella/Italia), Denis Drăguș (Crotone/Italia), Claudiu Petrila (Sepsi OSK), Adrian Petre (UTA Arad), Nicolae Carnat (CFR Cluj), Louis Munteanu (Fiorentina/Italia).

Când se va disputa EURO 2021

Pandemia de coronavirus a provocat o situație ciudată la Campionatul European de Tineret. Deoarece calendarul este foarte încărcat, în contextul în care în vară sunt programate EURO 2020 și Jocurile Olimpice, Campionatul European de Tineret se va disputa în două etape. În primă fază se vor juca meciurilă din faza grupelor, în perioada 24-30 martie. A doua fază se va juca în perioada 31 mai – 6 iunie, când se vor disputa meciurile eliminatorii. Campionatul European de Tineret este găzduit de Ungaria și Slovenia. Componentă a grupei A, România U21 va juca toate meciurile la Budapesta.

Programul României U21 la EURO 2021

România – Olanda, 24 martie, de la 22:00
Ungaria – România, 27 martie, de la 19:00
Germania – România, 30 martie, de la 19:00

Grupele EURO 2021:

Grupa A: Ungaria, Germania, ROMÂNIA, Țările de Jos
Grupa B: Slovenia, Spania, Cehia, Italia
Grupa C: Rusia, Islanda, Franța, Danemarca
Grupa D: Portugalia, Croația, Anglia, Elveția

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *