Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gigi Becali se plimbă pe străzile din Capitală cu teancuri de bani în mână

Gigi Becali se plimbă pe străzile din Capitală cu teancuri de bani în mână

25 feb. 2022, 19:45,
în Cancan ultimă oră

Gigi Becali nu renunță la origini nici atunci când merge la bancă și nu se teme să se plimbe pe străzile Capitalei cu teancuri de bani în mână. Cu ajutorul omului său de încredere, Ionuț Luțu, latifundiarul își rezolvă repede treburile în oraș.

Latifundiarul scoate teancuri de bani în pungi

Unde sunt bani mulți, acolo e și Gigi Becali. Patronul FCSB a fost protagonistul unei scene ieșite din comun pentru mulți, dar nu și pentru el. Când merge la bancă, latifundiarul scoate teancuri de bani în pungi, iar paparazzii SpyNews.ro au surprins de curând o astfel de vizită ”productivă”.

Gigi Becali, cu teancuri de bani pe străzile Capitalei

Însoțit de Luțu, omul său de încredere, și un alt bărbat, Gigi Becali a părăsit sediul unei bănci din Capitală cu o pungă cu bani la braț. Ce n-a mai avut loc în pachetul ținut de omul de afaceri a luat angajatul său, care a mers în fața lui și s-a grăbit să depoziteze teancul de bani în mașină, ca mai apoi să aibă o discuție cu patronul.

Cei doi au discutat preț de câteva secunde în spatele bolidului, timp în care celălalt bărbat îl aștepata pe Luțu. Aparent, Becali și „aghiotantul” său aveau nevoie să se pună de acord într-o privință, înainte să se separe.

Latifundiarul din Pipera a urcat la volan, având în continuare punga cu bani la braț

Imediat după, Luțu a plecat în direcția din care veniseră, iar latifundiarul a urcat la volan, având în continuare punga cu bani la braț, și a luat-o din loc. După ținuta afaceristului, vizita la bancă nu reprezintă o activitate suficient de importantă pentru el, astfel încât să se schimbe de hainele pe care le poartă prin casă. Totuși, ținuta extrem de lejeră a avut o ”piesă de rezistență”, respectiv o căciulă de cioban.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *