Prima pagină » Sport » Gigi Becali mai detonează o bombă pe piața transferurilor! Lovitura nesperată dată de FCSB: acord total cu fotbalistul Denis Haruț
Gigi Becali mai detonează o bombă pe piața transferurilor! Lovitura nesperată dată de FCSB: acord total cu fotbalistul Denis Haruț

Gigi Becali mai detonează o bombă pe piața transferurilor! Lovitura nesperată dată de FCSB: acord total cu fotbalistul Denis Haruț

06 feb. 2021, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Transferul lui Denis Haruț (21 de ani) la FCSB a redevenit de actualitate. Gigi Becali (62 de ani) dă lovitura la care nici nu mai spera pe piața transferurilor și-l poate lua pe Denis Haruț, deși în primă fază fundașul naționalei de tineret a refuzat să semneze cu echipa roș-albastră. Denis Haruț și FCSB au ajuns la un acord și fotbalistul de la FC Botoșani va juca până la urmă la echipa lui Gigi Becali.

FCSB aleargă demult după transferul lui Dennis Haruț de la FC Botoșani și, când lucrurile păreau că sunt rezolvate, totul a picat în ultima clipă. Haruț a refuzat să semneze, deși cluburile se înțeleseseră, după ce nu i-a convenit schema contractuală pusă în față de FCSB. Gigi Becali a vrut să semneze două contracte, unul pe doi ani și unul pe cinci ani, valabil din 2022, însă jucătorul nici nu a vrut să audă. Astfel, mutarea care părea ca și făcută a picat.
Se pare, totuși, că mutarea a revenit în actualitate. Ziare.com scrie că Gigi Becali și Valeriu Iftime au bătut din nou palma pentru transferul lui Denis Haruț la FCSB, iar de această dată și jucătorul e de acord cu mutarea. Sursa citată mai notează faptul că Haruț a ajuns la un acord cu echipa lui

Gigi Becali va plăti celor de la FC Botoșani 700.000 de euro pentru transferul lui Denis Haruț

Gigi Becali și va îmbrăca tricoul formației roș-albastre până la urmă, deși în primă fază a refuzat. Perioada de transferuri din Liga 1 e deschisă până pe 8 februarie.
Gigi Becali va plăti celor de la FC Botoșani 700.000 de euro pentru transferul lui Denis Haruț, internațional de tineret care poate juca fundaș dreapta, dar și fundaș central.
1 – un milion de euro este cota de piață a lui Denis Haruț în prezent, potrivit specialiștilor de la transfermarkt.com
4 – patru selecții și un gol a strâns Denis Haruț în echipa națională de tineret a României, cu care s-a calificat la EURO 2021

Denis Haruț refuzase transferul la FCSB!

În urmă cu o lună, transferul lui Denis Haruț la FCSB părea ca și făcut, după ce Marius Croitoru a anunțat în exclusivitate la Telekom Sport că mutarea e aproape de finalizare, lipsind doar semnătura jucătorului de pe contractul cu FCSB. Doar că Denis Haruț n-a vrut să semneze cu FCSB când a văzut ce contract îi pun în față oficialii roș-albaștrilor. Gigi Becali și-a dorit ca Haruț să-și pună semnătura pe o înțelegere inițială valabilă doi ani, până în 2022, și pe încă un valabilă cinci ani. A doua ar fi urmat să fie activată de comun acord cu jucătorul, însă acesta n-a vrut să audă.
Recent, la finalul lunii ianuarie, Denis Haruț a vorbit despre transferul ratat la FCSB și a spus că nu regretă că n-a semnat cu echipa lui Gigi Becali.

„A fost o decizie proprie. Eu voi trăi cu decizia asta. Dacă a fost bine sau nu, voi vedea pe parcurs. A fost decizia mea și sunt fericit cu deciziile pe care le iau. Nu că m-a dat ceva înapoi. A fost doar decizia mea. Nu vreau să mai vorbesc de acest capitol, s-a încheiat. (…) (n.r. – A fost vorba de bani?) Nu. A fost pur și simplu o decizie a mea. Am crezut că aceasta este decizia corectă și voi merge înainte cu ce am decis”, a spus Denis Haruț.

Denis Haruț a jucat 20 de meciuri în acest sezon la FC Botoșani, timp în care a marcat o dată în cele 1.800 de minute strânse pe teren sub comanda lui Marius Croitoru. De la sosirea la FC Botoșani, în vara lui 2019, fundașul a strâns 54 de partide și un gol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *