Prima pagină » Sport » Gigi Becali i-a decis viitorul lui Florin Tănase! Când va pleca de la FCSB!
Gigi Becali i-a decis viitorul lui Florin Tănase! Când va pleca de la FCSB!

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Florin Tănase! Când va pleca de la FCSB!

22 mart. 2021, 02:00,
în Sport

Gigi Becali (62 de ani) s-a declarat foarte mulțumit de evoluția pe care roș-albaștrii au avut-o în ultimul meci. Finanțatorul celor de la FCSB a precizat și cât va mai sta căpitanul Florin Tănase în curtea liderului din Liga I.
Victor Becali a anunțat salariul pentru care Tănase ar fi de acord să semneze cu un alt club, 1,5 milioane de euro, asta dacă și vărul său ar agrea suma de transfer, dar Gigi Becali a pus stop speculațiilor.

Gigi Becali își pune speranțe în Florin Tănase pentru calificarea în grupele cupelor europene

„Florin Tănase este un fotbalist exponențial pentru noi în acest moment. Abia după grupele Champions League va pleca Tănase de la FCSB. Vreau să câștigăm campionatul, dar, mai apoi, vreau să luptăm pentru Champions League și pentru asta am nevoie de o echipă puternică”, a spus Gigi Becali.

Milionarul din Pipera a ținut să lămurească și care este situația contractuală a lui Tănase, fotbalist care nu a mai fost de acord să prelungească cu FCSB.

„Tănase mai are contract cu FCSB un an și 9 luni, asta ca să fie clar! Nu mai are rost să mă întrebi altceva, dacă eu ți-am zis adevărul. Așa că le transmit tuturor că, până la toamnă, nu mă interesează nicio ofertă, nicio sumă. Florin Tănase este jucător prea important pentru noi ca să plece. Orice sumă mi s-ar oferi, nu vreau!”, a punctat Gigi Becali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *