Prima pagină » Actualitate » Gigi Becali, dezvăluiri despre Coldea: Rareș Bogdan era prieten bun cu el
Gigi Becali, dezvăluiri despre Coldea: Rareș Bogdan era prieten bun cu el

Gigi Becali, dezvăluiri despre Coldea: Rareș Bogdan era prieten bun cu el

03 aug. 2024, 12:40, 1 ,
B, , h, , în Actualitate

„Gigi Becali a făcut dezvăluiri bombă, joi seara, la Realitatea PLUS. Într-o intervenție în emisiunea Culisele Statului Paralel, omul de afaceri a povestit cum a fost avertizat de fostul șef CIA din România că generalul Florian Coldea îl vrea în spatele gratiilor.

„SRI avea treabă cu sportul românesc pentru că sunt bani în fotbal și pentru că acest om care și-a pus în cap pămătuf vrea să comande tot: și afaceri, și politică. Vrea și la UNTOLD. Vreă să fie în toate implicat. Vrea să le facă pe toate, să intre și în fotbal.

Pe Dragnea l-a băgat la pușcărie pentru că Dragnea îi promisese lui Coldea că-l va pune pe Dîncu premier.

Pe mine de ce m-au băgat la pușcărie? Eu am un prieten în America, domnul Cucu, care a pus bazele CIA-ului în România în 1990. Omul a venit de la America. Pe vremea aia era ambasador Maior. Era prieten cu Maior. Probabil că i-a spus Maior. Nu mi-a spus cine, dar a zis: „Tu trebuie să pleci din țară.”” De ce?” „Nu-i convine lui Coldea că ți-a dat pușcărie prea puțină.” Spunea că ăștia sunt invidioși pe tot ce mișcă și are succes în țara asta. Se referea la Coldea și Dumbravă, care făcea câmpul tactic.

Rareș Bogdan mi-a spus că i-ar fi spus Coldea: „Am făcut o greșeală cu Becali!””, a povestit Gigi Becali, în emisiunea Culisele Statului Paralel.

„Rareș Bogdan era prieten toată ziua cu Coldea. Era pe acasă pe la el, toată ziua prieteni. Era un om care se ocupa de afacerile ale lui lui Niculae. Era prieten cu Coldea. Combinațiile lor”, a mai afirmat latifundiarul.

sursa activenews.ro

Comentarii
  • Ha, ha, ha !!!!!!!!!!! Ce mai dezvaluire !!!!!!!!!! Oricum n-o sa la faca nimeni nimic !!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024