Prima pagină » Cancan ultimă oră » Gigi Becali, decizie în Postul Paștelui. Latifundiarul din Pipera s-a retras la mănăstire

Gigi Becali, decizie în Postul Paștelui. Latifundiarul din Pipera s-a retras la mănăstire

21 mart. 2024, 20:40,
în Cancan ultimă oră

La doar câteva zile după ce a început Postul Paștelui, Gigi Becali s-a retras la mănăstire. Latifundiarul din Pipera a spus că acum „se smerește” și „stă cuminte”.

Pentru că a început Postul Paștelui, Gigi Becali a ales să pună lumea fotbalului pe locul doi și, pentru moment, să renunțe la agitație și să se focuseze mai mult pe liniște și contemplare. Latifundiarul din Pipera s-a retras într-o mănăstire după ce echipa sa, FCSB, a consolidat poziția de lider în clasamentul din prima etapă a Playoff-ului, scrie antena3.ro.

Gigi Becali s-a retras la mănăstire

Într-un moment crucial pentru FCSB, Gigi Becali a luat decizia să se retragă în contemplare și rugăciune, departe de ochii lumii, la o mănăstire, la doar câteva zile după ce a început Postul Paștelui.

„Îmi văd de treaba mea. E o echipă, joacă fotbal. Și așa vine postul. Nu mă mai găsiți că o săptămână mă duc prin munți și prin peșteri. Acum eu mă smeresc, îmi văd de treaba mea, sunt cuminte. Sunt credincios Dumnezeului meu”, a declarat Becali înainte de a pleca.

În urmă cu ceva vreme, Gigi Becali declara că și-ar dori foarte mult să se călugărească, și că ăsta este marele lui vis, chiar dacă soția și fetele lui nu sunt de acord cu o astfel de decizie.

„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile… Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”, spunea Gigi Becali.

Gigi Becali recunoaște că nu ar fi putut să facă nimic fără Dumnezeu

În urmă cu ceva vreme, în exclusivitate pentru Antena Stars, Gigi Becali a acordat un interviu în cadrul căruia a spus că nu ar fi reuşit să facă nimic în viaţă fără credinţă şi fără ajutorul lui Dumnezeu.

„Când am intrat în puşcărie, nu aveam nevoie de bani. Mi-a dat Dumnezeu atâta avere, pentru că nu l-am mâniat. Eu am acceptat puşcăria. Am zis:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024