Prima pagină » Sport » Gigi Becali dă lovitura mult așteptată la FCSB. O fostă câștigătoare a Ligii Campionilor a pregătit banii pentru Florinel Coman. Mijlocașul se va lupta la titlu cu un alt român
Gigi Becali dă lovitura mult așteptată la FCSB. O fostă câștigătoare a Ligii Campionilor a pregătit banii pentru Florinel Coman. Mijlocașul se va lupta la titlu cu un alt român

Gigi Becali dă lovitura mult așteptată la FCSB. O fostă câștigătoare a Ligii Campionilor a pregătit banii pentru Florinel Coman. Mijlocașul se va lupta la titlu cu un alt român

26 ian. 2021, 02:00,
în Sport

FCSB este pe primul loc în Liga I, iar tinerii jucători din lotul echipei lui Gigi Becali au început să confirme în fiecare meci, astfel că echipele importante din fotbalul european și-au trimis scouterii pentru a-i urmări pe Dennis Man, Florinel Coman sau Darius Olaru.

După multe sezoane, FCSB este mare favorită în cursa pentru titlu. Roș-albaștrii n-au mai câștigat un campionat în Liga I de mai bine de cinci ani, ultimul trofeu fiind cel din 2015, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă. Deși în ultimele sezoane s-au aflat pe banca celor de la FCSB antrenori importanți precum Mirel Rădoi, Laurențiu Reghecampf sau Mihai Teja, echipa lui Gigi Becali a pierdut de fiecare dată lupta la titlu cu Astra Giurgiu, cu FC Viitorul și cu CFR Cluj, spre dezamăgirea latifundiarului din Pipera.

Însă, odată cu venirea tandemului Toni Petrea-Thomas Neubert la conducerea echipei, în vara anului trecut, FCSB a intrat într-o nouă eră, iar roș-albaștrii își domină fără probleme adversarii din Liga I la capitolul fizic. În plus, „starurile” lui Gigi Becali au parte de un sezon excelent, Dennis Man, Florin Tănase, Florinel Coman sau Octavian Popescu au evoluții excelente, astfel că ofertele au început să curgă pentru tinerii din lotul roș-albaștrilor.

Gigi Becali dă lovitura mult așteptată la FCSB. O fostă câștigătoare a Ligii Campionilor a pregătit banii pentru Florinel Coman

Dennis Man este golgheterul Ligii I, cu 14 goluri marcate, iar cluburi importante din fotbalul european au început să se intereseze de mijlocașul de 22 de ani. În aceeași situație se află și Florinel Coman, care a trecut cu bine peste accidentarea suferită în toamna anului trecut, iar acum este unul dintre cei mai în formă jucători din Liga I.
De altfel, mijlocașul venit de la FC Viitorul, în 2017, în schimbul sumei de 3 milioane de euro, este foarte aproape de un transfer la o fostă câștigătoare a Ligii Campionilor. Celtic are parte de un sezon dezastruos și vrea ca în vară să dea lovituri importante pe piața de mercato. „Verzii” au patru meciuri consecutive fără victorie în campionat și sunt la 23 de puncte în spatele liderului și, totodată, marea rivală, Rangers, echipă la care evoluează și Ianis Hagi.

În vechiul format, Celtic a cucerit Liga Campionilor în sezonul 1966/1967

Pentru a revitaliza jocul echipei, oficialii lui Celtic și-au conceput lista de transferuri și, după ce l-au studiat în actualul sezon pe Florinel Coman, scoțienii îl consideră acum pe mijlocașul de la FCSB drept principala țintă pentru vara acestui an.
2 goluri și 6 pase decisive a reușit Florinel Coman în cele 12 meciuri jucate pentru FCSB în actuala stagiune
5,5 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *