Prima pagină » Cancan » Gigi Becali are trei fete pe care le-a crescut în lux și opulență. Ce limite le-a stabilit afaceristul

Gigi Becali are trei fete pe care le-a crescut în lux și opulență. Ce limite le-a stabilit afaceristul

08 ian. 2024, 12:56,
în Cancan

Gigi Becali are trei fete pe care le-a crescut într-un mediu luxos și opulent. Cu toate acestea, el a reușit să le stabilească limita și să le transmită, pentru a avea același stil de viață și acum când sunt adulte, că vor trebui să depună efort și să muncească.

Gigi Becali a acordat o atenție deosebită educației pe care a oferit-o fiicelor sale, Teodora, Alexandra și Cristina, și în prezent este o tată extrem de mândru.

Gigi Becali are trei fete pe care le-a crescut în lux și opulență

Gigi Becali este un om de afaceri care se simte împlinit din mai multe perspective. Pe lângă succesul financiar înregistrat, proprietarul terenurilor din Pipera se bucură și de o viață de familie armonioasă. El este căsătorit cu Luminița încă din anul 1994 și o iubește chiar mai mult decât la început.

Afaceristul și-a crescut cele trei fiice în conformitate cu principiile creștine, le-a învățat despre diferența dintre bine și rău, dar a recunoscut și greșeala pe care a făcut-o în relația cu ele.

„Ăsta e păcatul meu: cu bogăția le-am învățat de mici, și cu opulența. Mi-au plăcut lucrurile mari și s-au învățat și ele, s-au luat după mine. Când zic de fetele mele, lacrimi. Când zic numele lor, lacrimi”, a spus Becali.

De fiecare dată când vorbește despre fiicele sale, Gigi Becali se emoționează. El a recunoscut că le-a impus reguli stricte până în perioada adolescenței. Cu toate acestea, această abordare nu a mai funcționat ulterior. De fapt, Gigi Becali a explicat că, la o astfel de vârstă, nu mai putea să controleze prin forță, ci doar să le arate bunătate și dragoste.

„Sunt foarte mândru. Dacă erau altele, cu banii pe care i-au avut… Nu le-am ținut cont niciodată. Nu le-am ținut nici din scurt, doar până la 14-15 ani. După, le-am lăsat. Am zis că sunt libere și Maica Domnului să le ocrotească, să le arate drumul. Copiilor de 14-15 ani nu poți să le impui cu forța, doar să le arăți bunătatea, dragostea. Și dragostea ta îi va urma. Puteau să se ducă în cluburi, la distracții, substanțe interzise. Ele, niciodată. De aceea sunt foarte mândru de fetele mele”, a spus Gigi Becali.

Avertismentul teribil făcut de Gigi Becali, de Crăciun

Omul de afaceri Gigi Becali a făcut niște declarații cel puțin șocante. Potrivit acestuia, în 40-50 de ani, ar urma să vină sfârșitul lumii.

„Mai sunt 40-50 de ani și vine sfârșitul. Nu ne mai lasă Domnul! Ce să facem? Ortodoxia, așa cât este, mică, ne ajută. Călugării iau lumină de la îngeri. Iar viața călugărească este lumina lumii. Lumea, fără viața monahală a călugărilor ortodocși, s-a închis. Salvarea lumii de aici vine, ei se roagă pentru toată lumea, pentru păgâni, pentru musulmani, pentru toată lumea. Dumnezeu ține lumea pentru rugăciunile ortodoxiei”, a spus Gigi Becali.

Recent, Gigi Becali a vorbit despre catedrala pe care o construiește în zona Pipera și a oferit detalii privind stadiul lucrărilor. Conform declarațiilor patronului FCSB, construcția este finalizată doar în proporție de 20-30%. Cu mândrie, latifundiarul a menționat că această catedrală va reprezenta o operă de artă.

Gigi Becali este extrem de mândru de cele trei fetele pe care le-a educat foarte frumos, în ciuda faptului că au avut mereu o condiție materială bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *